1.8 C
Botoșani
miercuri, 30 noiembrie 2022

Femeile din Forţa Civică la Conferinţa Conducerii Programului Educaţional European Erasmus

 

News În zilele de 6 şi 7 aprilie 2014, Organizaţia de Femei a Partidului Forţa Civică a participat la Conferinţa Conducerii Programului Educaţional European Erasmus, organizată la Parlamentul European, Bruxelles.

Delegaţia Forţa Civică a fostprezentă la aceasta Conferinţă în urma unei invitaţii a preşedintelui Comitetului de Conducere al Programului Erasmus, doamna Doris PACK.

Reprezentanţii Organizaţiei de Femei Forţa Civică au fost doamna Amelia Boroş, preşedinte si doamna Mariana Mirela Sauca, vicepreşedinte al Organizaţiei de Femei şi totodată a organizaţiei judeţene Botoşani Forţa Civică.

"Participarea noastră la un eveniment de o asemenea importanţă reprezintă o recunoaştere internaţională a importanţei Organizaţiei de Femei Forţa Civică şi a prezenţei femeilor în viaţa publică. Ne onorează şi ne obligă, în acelaşi timp", a declarat preşedintele Organizaţiei de Femei Forţa Civică, Amelia Boros.

„Succesul Programului ERASMUS reprezintă o dovadă a faptului că implicarea femeii în astfel de programe reprezintă o garanţie a lucrului bine făcut. Implicarea femeii în promovarea, aplicarea si implementarea programelor educaţionale este mai mult decât important, este obligatorie”, a declarat la Bruxelles Doris Pack, preşedinta Organizatiei de Femeia PPE, iniţiatoare a programului educational Erasmus Plus.

La rândul său, Mihai Răzvan Ungurenu, preşedintele Forţa Civică negociază afilierea la Partidul Popular European.Zilele trecute s-a întâlnit cu oficiali de la Vatican, dar şi cu lideri ai partidelor de dreapta din Italia. Vor urma discuţii şi cu reprezentanţii formaţiunilor politice afiliate la PPE din Germania şi Austria despre alăturarea Forţei Civice la această alianţă.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

104 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA