20.6 C
Botoșani
luni, 15 aprilie 2024

Femeia din Vlădeni, incendiată de soţ a decedat

smurd urgenta femeie barbat arsi (54)

Cristina Ungureanu, in varsta de 38 de ani, care a ajuns in urma cu cateva zile in stare extrem de gtrava in Spitalul de Arsi din capitala a decedat.

Aceasta a ajuns in mainile medicilor bucuresteni cu arsuri pe 90 la suta din corp, iar din nefericire, cadrele medicale nu au putut sa o mai salveze.

Botosaneanca a murit in cursul zilei de ieri.  Cat despre sotul femeii, acesta este in viata si a ramas internat in spital. Cand se va face bine, omul va raspunde in fata legii pentru fapta sa.

De altfel, primele verificari ale procurorilor au scos la iveala ca sotul este  vinovat. Acum, ca femeia a murit, se va schimba incadrarea juridica a faptei. Initial, procurorii au inceput cercetarile pentru tentativa de omor calificat.

Va reamintim ca in seara zilei de 10 august, femeia si sotul ei au ajuns in stare grava la spital, dupa ce au luat foc.

Nevasta a aflat ca partenerul sau o inseala si a vrut sa incendieze motoscuterul barbatului. Scandalul a luat o turnura dramatica. Nervos din cauza reactiei femeii, sotul a stropit-o cu benzina si i-a dat foc. In incaierare, amandoi au suferit arsuri cumplite, fiind transferati la Spitalul de Arsi din Bucuresti.

Femeia, in varsta de 38 de ani lucra ca inspector la taxe si impozite in cadrul Primariei Vladeni.

 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA