20.1 C
Botoșani
joi, 25 iulie 2024

FCM Dorohoi – Kosarom Paşcani 3-2. Sărbătoare la Dorohoi LIVE TEXT GALERIE FOTO

dorohoi-kosarom6

Aproximativ 1000 de oameni s-au adunat în tribuna stadionului 1 Mai din Dorohoi, la ultimul meci de liga a III-a pentru formaţia antrenată de Vespazian Colban. FCM Dorohoi este promovată în liga a II-a după victoria din etapa trecută, de la Miroslava.

Înaintea meciului, la Dorohoi era sărbătoare. Steaguri, muzică şi multe VIP-uri. Printre acestea, primarul Dorin Alexandrescu şi Victor Mihalachi, patronul echipei FCM Dorohoi.

Debutul meciului a fost unul modest. Oaspeţii au profitat de lipsa de motivaţie a dorohoienilor şi au deschis scorul prin Diaconu, în minutul 10. Conduşi pe tabelă şi impulsionaţi de pe margine de Vespazian Colban, dorohoienii au ieşit la joc şi Marin Alexandru a reuşit egalarea. La câteva minute, Marin Alexandru a fost faultat în careu iar centralul partidei a dictat lovitură de la 11 metri. Edi Sandu a transformat penaltyul şi FCM Dorohoi era în avantaj. În minutul 30, Marin Alexandru reuşeşte dubla. Atacantul doroian a profitat de o respingere greşită a portarului advers şi a marcat cu capul.

În minutul 40, oaspeţii au marcat prin Cosmin Nemţanu şi dădeau semne că ar putea reveni în joc până la pauză. Finalul primei reprize a aparţinut dorohoienilor care au avut două şanse de a marca dar scorul a rămas 3-2, la pauză.

FCM Dorohoi a început mai bine partea secundă şi a avut câteva oportunităţi de a marca prin Edi Sandu şi Alexandru Marin. Meciul este controlat de FCM Dorohoi dar elevii lui Vespazian Colban nu reuşesc să marcheze în poarta formaţiei Kosarom Paşcani. Pe finalul partidei, niciuna din cele două formaţii nu au mai forţat şi aşteptau finalul. În minutul 90 Grumezescu a avut şansa de a marca dar a trimis din opt metri peste poartă. Meciul s-a încheiat cu scorul de 3-2 iar FCM Dorohoi a promovat oficial în Liga a II-a.

dorohoi-kosarom1

dorohoi-kosarom

dorohoi-kosarom2

dorohoi-kosarom7 dorohoi-kosarom5 dorohoi-kosarom4 dorohoi-kosarom3

 

dorohoi-kosarom8 dorohoi-kosarom9 dorohoi-kosarom10 dorohoi-kosarom11 dorohoi-kosarom12

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA