1.8 C
Botoșani
miercuri, 1 februarie 2023

FCM Dorohoi – Gloria Buzău 2-2 – GALERIE FOTO

fcm dorohoi - buzau (8)

FCM Dorohoi a început anul fotbalistic 2015, pe teren propriu, contra formaţiei Gloria Buzău, o echipă care se confruntă cu mari probleme financiare. Dorohoienii s-au întărit în această iarnă şi speră că se vor salva de la retrogradare.

Vespazian Colban, antrenorul principal al dorohoienilor, a început cu trei jucători noi în primul 11. Este vorba portarul Hărăguţă, mijlocaşul Ivaşcă şi atacantul Marin Alexandru.

FCM Dorohoi a început bine partida şi se părea că faţa echipei s-a schimbat comparativ cu turul campionatului. După un început bun al dorohoienilor, oaspeţii au reuşit deschiderea scorului, la prima ocazie a acestora. În minutul 13, Claudiu Dumitrescu a profitat de o greşeală în lanţ a defensive dorohoiene şi a marcat. Elevii lui Colban s-au aruncat în atac dar atacantul Marin Alexandru a fost campionul ratărilor. Acesta a avut trei ocazii importante de a restabili egalitatea dar la pauză scorul era favorabil formaţiei Gloria Buzău.

FCM Dorohoi a început mai bine partea secundă şi în minutul 51 Marin Alexandru reuşeşte egalarea printr-un şut de excepţie, dn marginea careului.Patru minute mai târziu, Ivaşcă execută foarte bine o lovitură liberă de pe dreapta, Grumezescu reia cu capul din interiorul careului şi aduc pe FCM Dorohoi în avantaj.

Ion Viorel: “Este un rezultat echitabil. Multe echipe vor avea probleme la Dorohoi”

Vespazian Colban: “Fundaşii centrali au făcut astăzi un joc foarte slab”

În minutul 57 oaspeţii au o mare ocazie de a marca dar Burlacu, singur cu portarul dorohoienilor, trimite pe lângă poartă.

Dorohoienii nu se mulţumesc cu avantajul la limită şi forţează marcarea golului trei. Aceştia se aruncă în atac dar Marin Alexandru nu reuşeşte să marcheze. În schimb, a făcut-o Gloria Buzău în minutul 62, în urma unui corner. Iulian Daniţă a marcat cu capul din interiorul careului după o nouă gafă a defensivei dorohoiene.

În minutul 75, Gloria are o şansă mare de gol dar Pălimaru trimite în bară din patru metri. Un minut mai târziu, Vrabie pătrunde în careu, şutează la colţul lung dar mingea trece puţin pe lângă poartă.

Oaspeţii nu se mulţumesc cu un punct la Dorohoi şi încearcă să forţeze victoria. De partea cealaltă, dorohoienii insistă prea mult cu mingi aruncate către Marin Alexandru şi Grumezescu dar fundaşii de la Gloria reuşesc să respingă.

Partida s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, un rezultat echitabil ţinând cont de evoluţiile celor două formaţii.

FCM Dorohoi: Hărăguţă, Cososchi, Luca, Grumezescu, Ivaşcă, Vrabie (90 Mateiuc), Pavăl, Ghiviziu (76 Orăşanu), Vlaicu, Al. Marin, Barabaş

Rezerve: Prisacă, Orăşanu, Juncanaru, Mateiuc, Amarinei, Chiorescu, Stancoschi

Gloria Buzău: Stoicescu – Ghinea, Vlaicu (53 Burlacu), Ghiţă, Daniţa, Popescu (66 Bobe), Marcu, Dumitrescu (91 Răduca), Drăguţ, Dedu, Pălimaru

Rezerve: Sârbu, Koprindzhiyski, Burlacu, Bobe, Răducă, Tigoianu

fcm dorohoi - buzau (1) fcm dorohoi - buzau (2) fcm dorohoi - buzau (3) fcm dorohoi - buzau (4) fcm dorohoi - buzau (5) fcm dorohoi - buzau (6) fcm dorohoi - buzau (7) fcm dorohoi - buzau (9) fcm dorohoi - buzau (10) fcm dorohoi - buzau (11) fcm dorohoi - buzau (12) fcm dorohoi - buzau (13) fcm dorohoi - buzau (14) fcm dorohoi - buzau (15) fcm dorohoi - buzau (16) fcm dorohoi - buzau (17) fcm dorohoi - buzau (18)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA