-1.2 C
Botoșani
duminică, 3 decembrie 2023

FCM Dorohoi – Farul Constanţa 3-2. PRIMA VICTORIE ÎN LIGA 2 – GALERIE FOTO

fcm dorohoi - farul (18)

 

FCM Dorohoi a obţinut prima victorie în Liga a II-a, învingând pe teren propriu pe Farul Constanţa . Dorohoienii au făcut cel maI bun meci de la promovarea în eşalonul secund. Elevii lui Colban au marcat trei goluri, au ratat un penalty şi şi-au mai creat câteva ocazii mari de gol.

Farul a început mai bine partida şi în minutul 5 marinarii au avut o ocazie mare de a deschide scorul. Elevii lui Colban au revenit în joc şi s-au apropiat de poarta oaspeţilor dar fără ocazii mari de gol. În minutul 32, Orăşanu a reuşit deschidea scorului printr-un şut din marginea careului. Patru minute mai târziu, Grumezescu îi pasează cu capul lui Eduard Sandu iar acesta îl execută pe portarul Farului cu un şut din interiorul careului. În minutul 41, FCM Dorohoi a reuşit să marcheze golul trei prin Robert Grumezescu după o gafă a defensivei constănţene.

În minutul 55, pe fondul dominării constănţenilor, Vrabie scapă pe contraatac, driblează trei jucători, pătrunde în careu şi este faultat de goalkeeperul oaspeţilor. Centralul partidei dictează penalty şi galben pentru portarul oaspeţilor. Edi Sandu a executat lovitura de la 11 metri dar a trimis în bara laterală.

Constănţenii încearcă să se apropie de poarta lui Listaru dar defensiva dorohoiană nu a avut o problemă în a respinge mingile aruncate la bătaie în careu.

În minutul 70, doroienii au şansa de a marca din nou dar Edi Sandu nu reuşeşte să împingă mingea în poartă din şase metri.  În minutul 77, constănţenii reduc din diferenţă. Ciobanu a marcat cu capul din interiorul careului.

În minutul 84, gazdele au o nouă ocazie de gol dar goalkeeperul constănţean respinge în corner şutul lui Tudurache. Două minute mai târziu, Neagoe şutează puţin pe lângă poartă din marginea careului. În minutul 88 Pavăl şutează din marginea careului dar mingea trece puţin peste poarta lui Ciucă.

În minitul 90+5 oaspeţii au beneficiat de un penalty după un henţ în careu. Neagoe a marcat din penalty. Partida s-a încheiat cu scorul de 3-2 .

În urma acestei victorii, FCM Dorohoi acumulează patru puncte. Următorul meci este programat miercuri 15 octombrie, de la ora 15.00, pe teren propriu, împotriva formaţiei ACS Berceni.

 


 

FCM Dorohoi: 1. Listaru – 20. Vlaicu, 2. Cososchi, 3. Luca,16. Lumaicu – 10. Vrabie, 5. Orăşanu, 19. Ghiviziu, 15, Pavăl – 7 Grumezescu (90+3 Barabaş),  14. Ed. Sandu (83 Tudurache)

Rezerve: 31. Ungureanu, 8. Şuiu, 11. Juncanaru, 21. Amarinei, 22. Tudurache, 23. Stancoschi, 93. Barabaş

Farul: 22 Ciucă – 2 Bajan, 3. Ciobanu,16. Miulescu, 15. Szalakai – 7. Scărlătescu, 5. Cîrstoiu, 10 Neagoe,  19. V. Ion (39 I. Plămadă) – 9. Igiroşanu (70 Pîslaru), 17 Dumitru (46 Muscă),

12. Neagu, 8 Muscă, 11. Popa, 14. Plămadă, 18. Ali Erdal, 23. Moroşanu, 20. Pîslaru

 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA