16.6 C
Botoșani
miercuri, 28 septembrie 2022

FCM Dorohoi – Farul Constanţa 5-1 GALERIE FOTO – Au marcat M. Alexandru, Atudorei, Natanael, Vrabie, Grumezescu / Pătraşcu

fcmdorohoi-farulconstanta18

FCM Dorohoi a obţinut cea mai clară victorie din acest sezon de Liga a II-a. Formaţia antrenată de Vespazian Colban a făcut o repriză secundă de excepţie şi s-a impus la pas în faţa formaţiei Farul Constanţa. În urma acestei victorii, FCM Dorohoi a luat o opţiune serioasă în ceea ce priveşte evitarea barajului pentru menţinerea în liga a II-a.

Prima repriză a partidi a fost la discreţia dorohoienilor care s-au întrecut în ratări. Marin Alexandru şi Robert Grumezescu au fost campionii ratărilor. La jumătatea primei reprize, Grumezescu a scăpat singur cu portarul oaspeţilor, a încercat să trimită plasat dar a nimerit bara. Cea mai mare ocazie a constănţenilor a venit în minutul 36 dar goalkeperul dorohoienilor a reuşit să-şi salveze echipa. Finalul primei reprize a aparţinut tot dorohoienilor dar la pauză scorul a fost 0-0.

Repriza secundă începe tot cu FCM Dorohoi iar în minutul 46 Orăşanu are şansa deschidrii scorului dar şutează puţin peste poartă din lovitură liberă. Un minut mai târziu, dorohoienii reuşesc deschiderea scorului prin Marin Alexandru care a marcat cu capul din interiorul careului.

În minutul 54 FCM Dorohoi majorează scorul. Orăşanu execută foarte bine un corner de pe dreapta iar Răzvan Atudorei marchează cu capul din interiorul careului.

După golul doi, dorohoienii s-au relaxat iar constănţenii au ieşit mai mult la joc. În minutul 60, oaspeţii revin tot în urma unei faze fixe. A fost un corner de pe stânga iar Florin Pătraşcu a marcat cu capul din interiorul careului.

Un minut mai târziu, Farul are şansa de a egala dar Atudorei respinge din centrul careului.

În minutul 68, FCM Dorohoi majorează scorul după o fază creată de Orăşanu. Veteranul dorohoienilor a recuperat o minge la jumătatea terenului, i-a pasat foarte bine lui Pavel Natanael care a pătruns în careu şi l-a executat pe portarul oaspeţilor cu un şut la colţul scurt.

Trei minute mai târziu scorul devine 4-1. Vrabie a executat o lovitură liberă de la 18 metri, mingea a lovit transversala şi a căzut în poartă. În primă fază, jucătorii s-au oprit iar arbitrul arată cntrul terenului.

În minutul 73, scorul devine 5-1. Grumezescu se distrează cu fundaşii constănţeni şi marchează cu un şut la colţul lung.

Elevii lui Vespazian Colban nu se mulţumesc cu avantajul de patru goluri şi forţează majorarea scorului dar Marin Alexandru nu reuşeşte să reia din interiorul careului. În minutul 79 Vrabie are şansa de a realiza dubla dar şutează peste poartă. Două minute mai târziu, Mateiuc şutează în bara transversală de la 25 de metri.

Partida s-a încheiat cu scorul de 5-1 iar FCM Dorohoi şi-a mărit şansele de a rămâne în liga a II-a.

 

 

 

fcmdorohoi-farulconstanta fcmdorohoi-farulconstanta1 fcmdorohoi-farulconstanta2 fcmdorohoi-farulconstanta3 fcmdorohoi-farulconstanta4 fcmdorohoi-farulconstanta5 fcmdorohoi-farulconstanta6 fcmdorohoi-farulconstanta7 fcmdorohoi-farulconstanta8 fcmdorohoi-farulconstanta9 fcmdorohoi-farulconstanta10 fcmdorohoi-farulconstanta11 fcmdorohoi-farulconstanta12 fcmdorohoi-farulconstanta13 fcmdorohoi-farulconstanta14 fcmdorohoi-farulconstanta15 fcmdorohoi-farulconstanta16 fcmdorohoi-farulconstanta17 fcmdorohoi-farulconstanta19 fcmdorohoi-farulconstanta20 fcmdorohoi-farulconstanta21 fcmdorohoi-farulconstanta22

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES


ULTIMA ORA