1.8 C
Botoșani
joi, 2 februarie 2023

FCM Dorohoi – CS Baloteşti 4-1. Au marcat Edi Sandu, Vrabie, Al. Marin (2) / Marinaş GALERIE FOTO – FINAL

dorohoi - balotesti17

 

FCM Dorohoi a realizat astăzi cel mai bun meci din acest sezon de Liga a II-a. Echipa pregătită de Vespazian Colban s-a impus cu scorul de 4-1 în faţa formaţiei CS Baloteşti într-un meci în care ambele formaţii au mai irosit  câte patru ocazii mari de gol.

FCM Dorohoi a început foarte bine partida şin minutul 2 a avut o mare ocazie de a deschide scorul. Presiunea dorohoienilor a fost din ce în ce mai accentuată şi în minutul 6 Eduard Sandu a reuşit să deschidă scorul. Elevii lui Colban nu s-au mulţumit cu avantajul la limită şi în minutul 12 au avut şansa majorării scorului dar Vrabie a trimis în bară din interiorul careului. Un minut mai târziu, dorohoienii au avut o nouă mare ocazie. Ghiviziu a centrat de pe dreapta, Marin Alexandru a încercat să reia din 6 metri la colţul lung dar mingea trece pe lângă poartă.

În minutul 23, Marin Alexandru scapă singur pe contraatac dar portarul de la Baloteşti reuşeşte să respingă în corner.

Prima mare ocazie a oaspeţilor a venit în minutul 27 când Buţica a şutat foarte bine din marginea careului dar mingea a şters bara transversală.

În minutul 28, FCM Dorohoi reuşeşte majorarea scorului. Barabaş a centrat de pe stânga iar Vrabie a marcat din interiorul careului.

La pauză scorul a fost 2-0.

Antrenorul echipei CS Baloteşti a făcut o dublă schimbare, trimiţând în teren doi jucători de profil ofensiv.

Oaspeţii au început mai bine partea secundă iar Oprea şi Marinaş au avut două şanse de a marca în minutele 49 şi 51. De partea cealaltă, dorohoienii nu se mai aruncă în atac, încearcă să se apere cât mai bine şi să joace pe contraatac.

În minutul 65, oaspeţii au şansa de a revenil Marinaş şi Ionică ratează două oacazii uriaşe în aceeaşi fază dar nu reuşesc să marcheze. Acelaşi Marinaş are şansa golului în minutul 73 când scapă singur spre poarta dorohoienilor dar Hărăguţă are o intervenţie foarte bună şi îşi salvează echipa.

Pe finalul partidei, oaspeţii au forţat dar dar în minutul 84 scorul a devenit 3-0. Dorohoienii au scăpat pe contratac, Vrabie i-a pasat lui Al. Marin care a marcat cu un şut în forţă, din interiorul careului.

În minutul 86 oaspeţii reduc din diferenţă prin Marinaş care a avut o execuţie spectaculoasă din interiorul careului.În minutul 91, oaspeţii au o nouă ocazie de gol dar trimit în bară. În minutul 93 Al. Marin duce scorul la 4-1 cu un şut din marginea careului.

Partida s-a încheiat cu scorul de 4-1 iar FCM Dorohoi a scăpat pe moment de emoţiile retrogradării.

FCM Dorodoi: Hărăguţă – Cososchi, Orăşanu (68 Ivaşcă), Atudorei, Vrabie, Ed. Sandu (89 Luca), Mateiuc (56 Grumezescu), Ghiviziu, Vlaicu, Al. Marin, Barabaş. Antr. Vespazian Colban

CS Baloteşti: Tănase – Mande, Flămânzeanu, Antoche, Popa, I. Sandu (Marinaş), Pătraşcu, Chiacu, Oprea, Butică (46 Ionică), F. Pisano

Rezerve: Fulga, Marinaş, Gosnea, C. Ionică, Stelitano, Filip, Niţă.

dorohoi - balotesti dorohoi - balotesti1 dorohoi - balotesti2 dorohoi - balotesti3 dorohoi - balotesti4 dorohoi - balotesti5 dorohoi - balotesti6 dorohoi - balotesti7 dorohoi - balotesti8 dorohoi - balotesti9 dorohoi - balotesti10 dorohoi - balotesti11 dorohoi - balotesti12 dorohoi - balotesti13 dorohoi - balotesti14 dorohoi - balotesti15 dorohoi - balotesti16 dorohoi - balotesti17 dorohoi - balotesti18 dorohoi - balotesti19 dorohoi - balotesti20 dorohoi - balotesti21 dorohoi - balotesti22 dorohoi - balotesti23 dorohoi - balotesti24 dorohoi - balotesti25 dorohoi - balotesti26 dorohoi - balotesti27 dorohoi - balotesti28 dorohoi - balotesti29 dorohoi - balotesti30

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA