3 C
Botoșani
vineri, 1 decembrie 2023

FCM Dorohoi – Academica Argeş 0-0 GALERIE FOTO

dorohoi - academica

Prima repriză a fost una săracă în faze de poartă. Dorohoienii au făcut un joc bun, în faţa unei echipe mult mai experimentate şi cu jucători care au multe meciuri în primele două eşaloane ale fotbalului românesc precum Sorin Chiţu sau Vlad Rusu.

În primul sfert de oră, dorohoienii au jucat curajos dar nu au reuşit să-şi creeze vreo ocazie de gol. Prima ocazie de gol a aparţinut oaspeţilor la jumătatea primei reprize în urma unei ieşiri neinspirate a goalkeeperului Vasile Prisacă dar Luca a respins cu capul din faţa porţii. Tot oaspeţii au rămas în ofensivă şi au reuşit să marcheze dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Finalul primei reprize a aparţinut dorohoienilor care au avut două şuturi dar goalkeeperului oaspeţilor a reuşit să respingă. La pauză scorul a fost 0-0 iar FCM Dorohoi a arătat că poate juca de la egal la egal cu echipă care vrea promovarea în liga I.

Repriza secundă a fost la fel de modestă. Niciuna dintre cele două formaţii nu au reuşit să-şi creeze ocazii de a marca. Edi Sandu a încercat să-i trezească pe cei aproximativ 300 de spectatori, în minutul 60, dar mingea şutată de acesta a fost prinsă fără probleme de portarul oaspeţilor.

În minutul 75 Barabaş ratează o centrare iar mingea ajunge pe spaţiul porţii dar Lungu reuşeşte să prindă. Două minute mai târziu, Pătulea are şansa golului după o greşeală a defensivei dorohoiene dar reia slab din interiorul careului.

În minutul, FCM Dorohoi a ratat ocazia meciului. Edi Sandu a şutat plasat din marginea careului dar mingea a lovit bara laterală a porţii apărate de Lungu.

În minutul 87, Jucanaru are o nouă mare ocazie de gol. Acesta a reluat cu capul din şase metri dar Lungu a reuşit să reţină. În minutul 90+3 Edi Sandu este eliminat pe motiv că a lovit cu cotul un adversar, la un duel aerian.

Partida s-a încheiat cu scorul de 0-0 iar FCM Dorohoi a acumulat 10 puncte.

FCM Dorohoi: Prisacă, Cososchi, Luca, Orăşanu, Grumezescu (90+2 Amarinei), Vrabie, Pavăl, Ghiviziu, Vlaicu (74 Juncanariu), Barabaş, Ed. Sandu. Antr. Vespazian Colban

Rezerve: Ungureanu, Juncanariu, Lumaicu, Amarinei, Stancoschi, Chiorescu

Academica: Lungu, A. David, Viţelaru , Popa, Ispir, Popovici, Olariu, Kone (34 Venţer – 46 Tătar), V. Rusu (46 Pătulea), Chiţu, Şuşu. Antr. Marius Baciu

Rezerve: Boşneag, Pătulea, Stancu, Venţer, Niţu, Tătar, Dedu

fcm dorohoi - academica (1) fcm dorohoi - academica (2) fcm dorohoi - academica (3) fcm dorohoi - academica (4) fcm dorohoi - academica (5) fcm dorohoi - academica (6) fcm dorohoi - academica (7) fcm dorohoi - academica (8) fcm dorohoi - academica (9) fcm dorohoi - academica (10) fcm dorohoi - academica (11) fcm dorohoi - academica (12) fcm dorohoi - academica (13) fcm dorohoi - academica (14) fcm dorohoi - academica (15) fcm dorohoi - academica (16) fcm dorohoi - academica (17) fcm dorohoi - academica (18) fcm dorohoi - academica (19) fcm dorohoi - academica (20) fcm dorohoi - academica (21) fcm dorohoi - academica (22)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA