26.6 C
Botoșani
marți, 23 iulie 2024

FCM Dorohoi a încheiat sezonul cu un egal la Berceni

dorohoi-acsberceni13

FCM Dorohoi a încheiat cu fruntea sus primul sezon în Liga a II-a, reuşind să obţină un punct în ultimul meci oficial, pe terenul formaţiei ACS Berceni. Deşi era un meci fără miză, antrenorul dorohoienilora trimis în teren echipa de bază şi a încercat să câştige cele trei puncte.

Salvate de la retrogradare, ACS Berceni şi FCM Dorohoi s-au întâlnit să joace un meci care era considerat a fi unul de vacanţă. În teren lucrurile nu au stat chiar aşa, ambele formaţii au marcat câte un gol şi şi-au creat multe ocazii. Prima şansă de gol a aparţinut gazdelor prin Dobrosavlevici care a trimis mingea pe lângă Hărăguţă dar Barabaş, unul din cei mai buni jucători dorohoieni în acest sezon, salvează de pe linia porţii. ACS Berceni avea să deschidă scorul în minutul 26. Văduva a şutat direct în vinclul porţii lui Hărăguţă iar goalkeeperul dorohoian nu a mai putut interveni. În minutul 35, gazdele puteau majora scorul. Văduva şi Dobrosavlevici scapă singuri cu Hărăguţă, primul pasează iar al doilea ratează de la patru metri de poartă. Cum în fotbal ocaziile se răzbună, FCM Dorohoi reuşeşte egalarea. În minutul 40, Ivaşcă a executat foarte bine un corner iar fundaşul Răzvan Atudorei a marcat din interiorul careului. Două mnute mai târziu, ACS Berceni a avut şansa de a prelua din nou conducerea dar Dobrosavlevici a ratat din trei metri.

Adrian Mihalcea, antrenorul echipei din Berceni, a făcut o dublă schimbare la pauză şi spera că va obţine toate cele trei puncte. Prima ocazie a reprizei secunde aparţine gazdelor dar Nistor nu îl poate învinge pe Hărăguţă. Replica dorohoienilor a venit după numai patru minute dar Ivaşcă nu reuşeşte să aducă pe FCM Dorohoi în avantaj. Elevii lui Adrian Mihalcea au încercat să încheie sezonul cu o victorie neinspiraţia lui Lemac şi intervenţiile foarte bune ale lui Hărăguţă în faţa lui Petre Marin şi Nistor, au făcut ca scorul să rămână 1-1. Dorohoienii puteau da lovitura în minutul 88 dar Natanael Pavăl a trimis peste poartă din interiorul careului. Partida s-a încheiat cu scorul de 1-1 iar dorohoienii s-au declarat mulţumiţi deoarece au mai bifat încă un joc în care nu au pierdut.

ACS Berceni: I. Popescu – L. Cristea, M. Popescu, V. Lică, E. Nicu (cpt.) – Dobrosavlevici ()68 Petre Marin, Jugaru, Krausz, G. Damian – A. Enciu (46 Lemac) – R. Văduva (46 Nistor)
Rezerve: Meilă – D. Lemac, Scărlătescu, M. Petre, A. Nistor, G. Ghinea
Antrenor: Adrian Mihalcea

FCM Dorohoi: Hărăguţă – Aur. Vlaicu, Cososchi (90+2 Orăşanu), Atudorei, Barabaş – Vrabie (90+3 Juncanaru), Aug. Ivaşcă, Ghiviziu (cpt.), Pavăl – Al. Marin, Grumezescu
Rezerve: Listaru – Orăşanu, Juncănaru, Ed. Sandu, Mateiuc, G. Luca, Stancoschi
Antrenor: Vespazian Colban

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA