1.8 C
Botoșani
miercuri, 30 noiembrie 2022

FCM Dorohoi a fost primită în Liga a II-a dar nu se ştie dacă va începe competiţia

fcmdorohoi-farulconstanta1

FCM Dorohoi a primit dreptul de a juca în viitorul sezon de Liga a II-a chiar dacă a făcut solicitarea după expirarea termenului stabilit de către Federaţia Română de Fotbal. Comitetul Executiv al FRF a aprobat ieri cererea trimisă de către oficialii clubului dorohoian.

FCM Dorohoi ar urma să facă parte din seria I a Ligii a II-a alături de alte 13 echipe. Este vorba de Rapid Bucureşti, FC Oţelul Galaţi, FC Ceahlăul Piatra Neamţ, FC Clinceni, Gloria Buzău, ASC Bacău, Rapid CFR Suceava, Dacia Unirea Brăila, CS Baloteşti, ACS Berceni, Farul Constanţa, Bucovina Pojorâta şi Dunărea Călăraşi.

În cealaltă serie, vor evolua: Gaz Metan Mediaş, FC Braşov, Universitatea Cluj, CS Mioveni, Metalul Reşiţa, Unirea Tărlungeni, Olimpia Satu Mare, CSM Râmnicu Vâlcea, FC Caransebeş, Şoimii Pâncota, FC Bihor Oradea, Chindia Târgovişte, UTA Bătrâna Doamnă şi FCM Baia Mare.

Campionatul Ligii a II-a va debuta pe data de 29 august 2015. Vor promova în Liga I echipele aflate pe primul loc în cele două serii. Echipele situate pe locurile 13 şi 14 vor retrograda direct, apoi fiind organizat play-off şi play-out. Din sezonul 2016 – 2017 Liga a II-a va fi organizată într-o serie de 22 de echipe, iar din 2017-2018, va fi o singură serie de 20 de echipe.

Incertitudine la FCM Dorohoi

FCM Dorohoi a fost acceptată în campionat dar nu se ştie dacă va lua startul în compeţie. Reprezentaţii clubului spun că nu ştiu ce se va întâmpla şi că aşteaptă decizia patronului echipei. Cert este că lotul echipei FCM Dorohoi nu s-a reunit, nu se ştie câţi jucători au mai rămas din sezonul trecut şi nici nu s-a stabilit programul de pregătire. În cazul în care Victor Mihalachi va decide ca echipa să joace şi în următorul sezon de Liga a II-a, antrenorul Vespazian Colban va avea o misiune extrem de dificilă. În aproximativ o lună de zile va trebui să formeze un lot de jucători şi să facă pregătirea de vară.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA