FC Voluntari – FC Botoşani. “Ca valoare suntem peste Voluntari”

0
448

fc botosani - fc voluntari (24)

Jucătorii FC Botoşani sunt optimişti înaintea meciului de la Voluntari şi consideră că din punct de vedere valoric sunt peste adversarul de sâmbătă. Mijlocaşul Stelian Cucu se aşteaptă la un meci deschis deoarece ambele echipe au mare nevoie de cele trei puncte.

“Trebuie să tratăm acest meci cu seriozitate. Din câte ştiu, au înscris goluri din faze fixe. Nu trebuie să ne sperie acest lucru. Va fi un meci deschis oricărui rezultat. Sperăm ca tactica abordată de domn profesor să ne aducă trebuie puncte. Ca valoare suntem peste Voluntari”, a spus Stelian Cucu.

Pentru FC Botoşani, o victorie sau chiar un rezultat de egalitate la Voluntari ar conta enorm şi ar însemna o opţiune serioasă în ceea ce priveşte menţinerea în Liga I.

“Mergem să obţinem punct sau puncte. Sunt în luptă directă cu noi pentru evitarea retrogradării iar cu un rezultat pozitiv păstrăm o distanţă favorabilă pentru noi. Au o echipă diferită faţă de anul trecutr, au făcut multe transferuri. Kone este un jucător care poate face diferenţa dar dacă îl blocăm bine nu o să avem probleme”, a precizat fundaşul George Miron.