1.7 C
Botoșani
marți, 31 ianuarie 2023

FC SB vine cu rezervele la Botoșani. Gigi Becali: „O să-i dăm şansa lui Iftime să bea şi el o şampanie. Ar trebui să câştige şi ăia”

FC SB nu mai are nicio șansă să se califice în faza următoare a Cupei României iar Gogi Becali a anunțat că trimite rezervele și jucătorii de la echipa a doua la Botoșani. Partida dintre FC Botoșani și FC SB se va juca joi, de la ora 20.00, pe stadionul Municipal.

„Nu ne mai gândim la Cupă, la Botoşani o să-i dăm şansa lui Iftime să bea şi el o şampanie. Va bea şi el o şampanie. Normal, ar trebui să câştige şi ăia, că sunt şapte sau opt jucători de la echipa mare care nu se mai antrenează cu noi. Nu-i mai avem în vedere, ei nu vor mai pleca în cantonament cu noi. Au început…Unul că are coasta nu ştiu cum, Dulca, altul că îl doare coasta. Eu am zis <<bine, mă, joacă aşa cu coasta fisurată>>. Îi duceţi pe bancă acolo, ei sunt mari fotbalişti şi nu vor să facă deplasările. Lasă-i măcar să îngheţe pe banii pe care-i iau. M-au supărat, din moment ce dai sute de mii de euro, vrei să-l dai gratis şi nu vrea să plece. Du-te, bă, am dat bani pe tine. De ce să stai aici dacă nu joci? Ce rost are să stai dacă nu joci? Du-te acolo şi joacă fotbal! Am pierdut banii şi la revedere, du-te şi joacă fotbal”, a anunțat Becali la PrimaSport.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA