15.4 C
Botoșani
miercuri, 28 septembrie 2022

FC SB – FC Botoşani 2-0. Costel Enache: “Trebuie să rămânem echilibraţi, ne ştim statutul, ştim cu cine am jucat“

costel enache

Antrenorul principal al FC Botoşani pune eşecul din meciul cu FC SB pe seama naivităţii elevilor săi. În aceleaşi timp, el spune că diferenţa a făcut calitatea şi eficienţa jucătorilor.

„Simt un sentiment de regret pentru că am fost un pic naivi astăzi, am tratat prea lejer momentul ofensiv, ocaziile pe care ni le-am creat. Aici a fost diferenţa, eficienţa şi-a spus cuvântul. Am construit, am ajuns în faţa porţii, ne-am pus în valoare armele noastre. N-a ieşit. Rămân la părerea că puteam mai mult. Am vrut să evităm loviturile libere din preajma careului, ştiam potenţialul adversarului. N-am reuşit asta, am fost taxaţi. Trebuie să rămânem echilibraţi, ne ştim statutul, ştim cu cine am jucat. Când o să tragem linie o să vedem ce am reuşit. Rămâne frustrarea pentru astăzi, nu pot să uit ce fac jucătorii nostri. Încercăm să păstrăm valorile pe care le-am pus în practică în acest sezon”, a spus Costel Enache după meci, la DigiSport.

În plus, tehnicianul botoşănean a explicat de ce Golofca nu s-a impus la FC SB.

„N-a plecat de mult timp (n.r. – Golofca), ne cunoaştem, am împărţit momente împreună. E normal să ne salutăm. Trebuie să luăm în calcul şi contextul (n.r. – schimbării sale devreme şi motivul pentru care se acomodează mai greu), Steaua e o echipă care duce atacurile poziţional, bine organizată. Pe când noi jucam mai mult pe contră, aveam anumite spaţii, Cătălin se descurca mai bine”, a conchis antrenorul echipei FC Botoşani, la DigiSport.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES


ULTIMA ORA