-3.8 C
Botoșani
sâmbătă, 9 decembrie 2023

FC SB – FC Botoșani 1-0. An încheiat pe loc de baraj

FC Botoșani a pierdut din nou în fața echipei FC SB și încheie anul cu o înfrângere. Echipa antrenată de Flavius Stoican și-a creat câteva ocazii de gol dar singurul care a marcat în această partidă a fost “Mbappe” Coman.

Începutul meciului a fost echilibrat dar fără ocazii la cele două porți, în primele 15 minute. Prima șansă de gol a aparținut gazdelor, Radunovic a pătruns pe partea stângă, i-a pasat lui Oaidă dar fostul mijlocaș al FC Botoșani nu a reușit să reia pe poartă. Replica echipei antrenate de Stoican a venit imediat dar Zabou nu a reușit să marcheze dintr-o situație unu la unu cu portarul FC SB-ului. Dragu pătrunde în careu dar este blocat de Radunovic. Cordea, Radunovic și Malcolm Edjouma au șansa de a deschide scorul dar Pap își salvează echipa de fiecare dată.

FC SB începe bine partea secundă, Radunovici șutează de la 20 de metri dar Pap are încă o intervenție bună.

În minutul 77, FC Botoșani a ratat trei șanse de gol în aceeași fază după care Florinel Coman a profitat de apărarea de paie a formației botoșănene și a marcat. În minutul 81, Sadiku primește al doilea cartonaș galben și este eliminat. Cu un om în minus, FC Botoșani nu s-a mai apropiat de poarta lui Vlad iar partida s-a încheiat cu victoria FC SB-ului.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA