16.4 C
Botoșani
vineri, 14 iunie 2024

FC Braşov – FC Botoşani. Leo Grozavu: „Orice rezultat pozitiv mă mulţumeşte iar un punct este un rezultat pozitiv”

leogrozavu fcbt-dinamo

FC Botoşani va întâlni pe FC Braşov, în prima zi de Paşte, într-un meci care se anunţă foarte dificil. Ieri după amiază, braşovenii au pierdut pe teren propriu în faţa Ceahlăului şi au emoţii tot mai mari în ceea ce priveşte menţinerea în primul eşalon al fotbalului românesc.

Leo Grozavu se confruntă cu probleme de lot înaintea meciului de la Braşov. Neluţ Roşu este suspendat iar Ngadeu, Martinus Quenten şi Rashid au probleme medicale. În plus, Fulop este indisponibil şi pentru această partidă.

„Va fi un meci între două echipe care îşi doresc să câştige. Ţinând cont de situaţia Braşovului, va fi o partidă disputată. Ei vin după o înfrângere în faţa Ceahlăului. Ceahlăul a demonstrat că e o echipă periculoasă pe teren advers şi la modul cu a început jocul, mă aşteptam la un rezultat bun al lor. Noi trebuie să avem o atitudine ca în meciul cu Chiajna. Vom vedea ce 11 putem trimite în teren, sperăm să recuperăm cât mai mulţi dintre jucătorii accidentaţi. Orice rezultat pozitiv mă mulţumeşte iar un punct este un rezultat pozitiv. Nu abordăm meciul la egal ci mergem la victorie”, a spus Leo Grozavu.

Jucătorii echipei FC Botoşani nu vor avea ocazia să petreacă Paştele în acest an. Meciul de la Braşov este programat duminică după amiază, de la ora 17.00, în prima zi de Paşte.

„Ne-am fi dorit să petrecem alături de familie dar asta e meseria pe care am ales-o. Vom sărbători după Paşte. Urez tuturor un Paşte fericit, sănătate şi căldură în casă”, a mai spus Leo Grozavu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA