26.6 C
Botoșani
marți, 23 iulie 2024

FC Botoşani – Viitorul. Leo Grozavu nu are 18 jucători pentru ultimul joc din acest sezon

leo grozavu fcbt-u cluj

FC Botoşani are mari probleme de lot înaintea meciului cu Viitorul, ultimul din această ediţie de campionat. Curileac, Fulop, Danci şi Bordeianu sunt accidentaţi, Ngadeu este suspendat, Roşu este învoit deoarece i-a decedat mama iar Vaşvari şi Croitoru sunt incerţi.

Gabriel Vaşvari, Marius Croitoru şi Mihai Bordeianu au participat la antrenamentul din această după amiază. Primii doi au intrat în programulnormal de pregătire dar încă acuză dureri iar Bordeianu a făcut doar alergare uşoară.

„Este ultimul joc pe teren propriu, ultimul joc din campionat, după un sezon reuşit. Nu a fost fantastic dar nu putem spune că a fost rău. Cred că ar fi frumos să încheiem cu o victorie pe teren propriu, în faţa suporterilor. Din nefericire pentru noi, avem multe probleme de lot, suspendaţi, accidentaţi. Au mai intervenit şi alte probleme care fac parte din viaţa noastră. Mă refer la decesul mamei lui Neluţ Roşu. Îi transmit şi pe această cale condoleanţe. În mod sigur nu vom avea 18 jucători pentru meciul cu Viitorul. Fotbalul se joacă în 11 şi mai pot intra încă trei. Dacă avem 14 e bine. Important e să fie buni”, a spus Leo Grozavu.

Tehnicianul botoşănean se aşteaptă ca meciul de vinerei, de pe Municipal, să fie unul spectaculos, cu două echipe care vor fi preocupate să joace un fotbal ofensiv.

„Este ultimul joc. Nu cred că îi mai interesează altceva decât să facă o partidă frumoasă, să vadă şi ei pe cine se bazează din sezonul viitor. Cred că va fi o partidă deschisă. Noi am obişnuit suporterii să jucăm deschis, la victorie. Nu ne vom abate de la această tactică”, a mai spus antrenorul botoşănean.

“Avem prima şansă”

Jucătorii echipei FC Botoşani nu tratează meciul cu Viitorul ca fiind unul de vacanţă. Andrei Patache şi Attila Hadnagy sunt conştienţi că FC Botoşani poate urca pe locul şapte în cazul unei victorii în meciul de vineri cumulat cu un semieşec al formaţiei Dinamo în partida cu Astra.

“Avem prima şansă. Cu aproape toate echipele cu care am jucat acasă, am pornit cu prima şansă. Noi sperăm să începem bine şi să tranşăm meciul în favoarea noastră, cât mai repede. Avem ascendant moral faţă de ei, sperăm să continuăm cu acest ascendant. Va fi un meci frumos, deschis, sperăm să fie multă lume şi să ne bucurăm cu toţii de performanţa pe care am reuşit-o”, a spus Andrei Patache.

“Va fi un meci foarte greu. Fiecare jucător vrea să dea ultima impresie. Va fi un meci mai deschis dar sper să facem spectacol şi să câştigăm. Mă bucur că anul trecut am fost golgheter, anul acesta sunt cu Gabi Vaşvari pe primul loc. Puteam să mai dau goluri dar am mai ratat. Per total sunt mulţumit. Am discutat puţin despre viitorul meu dar încă nu am semnat. Eu vreau să rămân dar nu în orice condiţii. Şi eu am o vârstă, am familie… Mai vedem. La cum văd Liga I, mai slăbită an de an, cred că mai pot juca cel puţin un sezon”, a spus Attila Hadnagy.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA