22.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

FC Botoşani – Viitorul. Leo Grozavu: “Avem un lot care trebuie să facă faţă pe toate planurile”

leo grozavu fcbt-u cluj

Între două meciuri cu Legia Varşovia, în Europa League, FC Botoşani va întâlni pe Viitorul lui Gică Hagi în campionat. Partida este programată să de dispute luni seară, începând cu ora 21.00, pe stadionul Municipal din Botoşani.

Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani, se aşteaptă la o partidă foarte dificilă şi asta deoarece unii jucători resimt oboseala după cele trei deplasări consecutive, la Tiblisi, Craiova şi Varşovia.

„Meciul cu Viitorul va fi unul dificil, ca orice partidă de campionat. Ştim cu toţii că am terminat sezonul trecut cu un 4-4 care nu ne-a mulţumit, am fost chiar aproape de a pierde acel joc. Ne dorim ca de data aceasta să fim mult mai atenţi să tratăm foarte bine jocul. Venim după o perioadă cu foarte multă oboseală acumulată, drumuri, jocuri, care ne-au stors de puteri dar avem un lot care trebuie să facă faţă pe toate planurile”, a spus Leo Grozavu.

În această vară, Viitorul şi-a schimbat politica de transferuri şi a achiziţionat mai mulţi jucători cu experienţă. Cel mai important transfer a fost Florin Cernat, un jucător dorit inclusiv de FC Botoşani.

„Nu pot comenta ce se întâmplă la Viitorul, pentru că nu e treaba mea însă trebuie să recunoaştem că ne-a cam surprins pe toţi strategia folosită. Este însă treaba lor şi ei vor vedea dacă această strategie le va da sau nu satisfacţie. E clar că dacă au luat jucători cu experienţă au obiective îndrăzneţe în acest an, sunt o echipă periculoasă, cu jucători valoroşi, care îmbină tinereţea cu experienţa şi mai mult ca sigur că ne va aştepta o partidă dificilă”, a adăugat antrenorul botoşănean.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA