26.6 C
Botoșani
marți, 23 iulie 2024

FC Botoşani – Viitorul 4-4. Marius Croitoru: „A vrut lumea spectacol, am oferit spectacol. Opt goluri… cam rar în Liga I”

croitoru marius

Marius Croitoru a reuşit să marcheze două goluri în meciul cu Viitorul, fiind unul dintre cei mai buni jucători de pe teren. La final, veteranul echipei FC Botoşani a spus că este foarte mulţumit de ceea ce a realizat de când a venit la această formaţie şi este decis să continue cariera de jucător.

„A vrut lumea spectacol, am oferit spectacol. Din păcate, a fost un spectacol puţin mai trist pentru noi fotbaliştii. Pentru lumea din tribună, opt goluri… cam rar în Liga I. Frumos pentru ultimul meci. Sunt foarte mulţumit de ceea ce am realizat de când am venit la Botoşani, împreună colegii mei, cu foştii antrenori, cu actualii antrenori, cu finanţatorii. Am terminat pe locul opt atât anul trecut cât şi anul acesta. Pentru noi e o realizare mare că avem posibilitatea să jucăm în Europa League. Să dea Dumnezeu să se ivească această posibilitate şi anul viitor dar să nu mai beneficiem de problemele celorlalte echipe. Ne vom întări şi vom lupta cu şanse reale pentru primele şase locuri”, a spus Marius Croitoru.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA