29.5 C
Botoșani
sâmbătă, 20 iulie 2024

FC Botoşani – Viitorul 4-4. Gică Hagi: „Cred că suntem cea mai tânără echipă din Europa. Nici nu ştiu ce media de vârstă am avut astăzi”

hagi

„Era un examen important pentru munca acestor copii din academie. A fost un meci în deplasare în faţa unei echipe care joace foarte bine pe teren propriu. Copiii au trecut testul. Mă bucur pentru toţi şi felicit munca făcută în academie. Dacă muncim se poate. Important este să formăm o echipă puternică”, a spus Gică Hagi care a adăugat:

„Era un examen important pentru toată munca făcută de cinci-şase ani în academie. Sunt jucători crescuţi de când am început proiectul. Un examen într-un meci important în deplasare, cu un adversar foarte bune care are multe merite şi va juca în Europa la anul. Echipa a trecut testul, un meci foarte bun. Mă bucur pentru toţi copiii şi felicit munca făcută de antrenori, de directorul tehnic şi toţi cei din academie. Se poate dacă muncim. Gândul meu este să formez o echipă puternică pentru anul viitor, grosul grupului să fie din academie şi cu jucători de calitate să jucăm în play-off”, a spus Gheorghe Hagi care a adăugat:

„Ianis s crescut, din rezervă a ajuns titular. Am simţit că e un moment în care merită. A trecut examenul important la Dinamo când a intrat sub rezultat. E bine. Mă bucur foarte tare pentru Casap. Este jucătorul pe care am vrut să-l promovez la 14 ani şi ceva. A avut o accidentare, a revenit. Are 16 ani. Bravo lor şi tuturor celorlalţi. Nu ştiu ce media a fost dar cred că suntem cea mai tânără echipă din Europa. Nu cred că s-a mai întâmplat ca o echipă să joace cu toţi jucătorii din academie, o etapă de campionat”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA