22.6 C
Botoșani
luni, 20 mai 2024

„FC Botoşani va juca acasă în primul meci al noului sezon”. VEZI cine a făcut declaraţia şi care este stadiul lucrărilor la nocturnă FOTO

nocturna lucrari2

FC Botoşani are şanse mari de a juca pe teren propriu în debutul noului sezon competiţional chiar dacă nocturna nu va finalizată. Viceprimarul Eugen Ţurcanu susţine că până la jumătatea lunii iulie se va finaliza instalaţia de încălzire a terenului urmând ca nocturna să fie instalată o lună mai târziu.

„Din discuţiile avute cu constructorul, am primit garanţia că până în 15-20 iulie va fi finalizată suprafaţa de joc. De asemenea, s-au făcut comenzile iar la sfârşitul lunii iulie vor ajunge materialele pentru proiectul luminotehnic şi mă refer la stâlpi, reflectoare. La începutul lunii august se vor monta şi vor fi puse în funcţiune. La sfârşitul lunii iulie va fi finalizat şi branşamentul de energie electrică”, a spus Eugen Ţurcanu.

Viceprimarul municipiului a avut discuţii cu reprezentanţii LPF şi a primit garanţii că FC Botoşani va juca pe Municipal chiar dacă nocturna se va finaliza după începutul campionatului.

„Cei de la LPF şi FRF s-au deplasat la Botoşani, săptămâna tecută, au făcut o inspecţie şi au apreciat că municipalitatea a investit în stadion. Vom juca acasă fără nicio probleme. Sunt echipe care vor juca de la ora 18.00 iar Botoşaniul va fi în această situaţie”, a adăugat Eugen Ţurcanu.

Lucrări executate de Elsaco

Licitaţia pentru nocturna şi instalaţia de încălzire la Stadionul Municipal Botoşani a fost câştigată de către firma Energobit Cluj. Reprezentanţii acestei firme au ajuns la o înţelegere cu conducătorii companiei Elsaco din Botoşani care execută efectiv lucrările.

nocturna lucrari3 nocturna lucrari1 nocturna lucrari

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES


ULTIMA ORA