11.6 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

FC Botoşani va adopta o strategie în ceea ce priveşte biletele şi abonamentele. VEZI ce intenţionează să facă Valeriu Iftime

fcbt-pandurii (8)

Conducătorii clubului FC Botoşani vor stabili în cursul săptămânii viitoare strategia privind preţurile biletelor şi abonamentelor pentru meciurile de Europa League şi pentru cele din următoarea ediţie de campionat. Cert este că botoşănenii care au avut până acum abonamente, vor scoate mai puţini bani din buzunare pentru a vedea meciurile echipei FC Botoşani.

Valeriu Iftime, finanţatorul echipei FC Botoşani, susţine că în primă fază intenţia este de a micşora preţul abonamentelor pentru suporterii care vin meci de meci după care va decide care vor fi preţurile biletelor.

“Când vom merge în Austria, vom discuta şi despre politica de bilete şi abonamente pentru următorul sezon. Nu cred că voi schimba foarte mult. În primul sezon, am avut un sezon mult mai bun din bileterie, cu acelaşi număr de oameni ca în sezonul doi. Ieftinirea excesivă a biletelor nu a adus oameni pe stadion. Va fi un bilet suportabil, mai mic decât în turul campionatului trecut şi poate un pic mai mare decât în retur. Prima dată trebuie să vedem ce facem cu abonamentele. Avem iubitori de fotbal care merită abonamente şi vreau să le dau un avantaj. Preţul abonamentelor va scădea. Sper să găsesc cea mai bună soluţie ca să nu mai văd oameni supăraţi la stadion”, a spus Valeriu Iftime.

Cert este că FC Botoşani va fi şa preţul biletelor pentru fiecare partidă din următorul sezon competiţional, înainte de prima etapă.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA