28.4 C
Botoșani
vineri, 12 iulie 2024

FC Botoșani – UTA se joacă cu “CASA ÎNCHISĂ”. LA PROPRIU / GALERIE FOTO

Oficialii clubului FC Botoșani și-au exprimat în mai multe rânduri dezamăgirea că la meciurile de pe Municipal vin puțini spectatori și că de la an la an sunt din ce în ce mai puțini abonați. În același timp, cei care merg să-și cumpere bilete, găsesc ușa încuiată.

Miercuri dimineață, pe pagina oficială de facebook, reprezentanții clubului FC Botoșani au anunțat că s-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu UTA, prețul fiind între 20 de lei la peluze și 150 de lei la loje. A fost publicat inclusiv programul, între 10.00 și 15.30, în zilele de miercuri, joi și vineri, sâmbătă fiind între 10.00 și 19.30.

Un suporter a fost astăzi la prânz, să-și cumpere bilet la meciul FC Botoșani – UTA dar a avut surpriza să constate că nu are de unde cumpăra, magazinul clubului fiind încuiat. Ne-a spus că în zona stadionului mai erau câțiva suporteri care vroiau să cumpere bilete și să viziteze magazinul clubului dar au plecat dezamăgiți.

Suporterii care vor să vină la meci, mai au varianta să-și cumpere bielete de pe site-ul oficial al FC Botoșani sau de pe www.bilete.ro.

Partida dintre FC Botoșani și UTA este programată să se joace mâine, începând cu ora 18.45, pe stadionul Municipal.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA