9.9 C
Botoșani
marți, 23 aprilie 2024

FC Botoșani – Univ. Craiova 1-0 LIVE / VICTORIEEEE / FOTO

FC Botoșani debutează în 2023 pe teren propriu într-un meci contra Univesrității Craiova, o echipă care nu a abandonat lupta la titlu și care vine pe Municipal cu un nou antrenor.

Oltenii au început în atac și Nistor a avut prima șansă de a deschide scorul în minutul 2. Replica botoșănenilor a venit zece minute mai târziu dar Zabou a șutat pe lângă poartă.

În minutul 24 Zabou este faultat în careu de Găman dar arbitrul Radu Petrescu dictează fault în atac și nici nu a mers să revadă faza. FC Botoșani deschide scorul în minutul 35 când Sebastian Mailat a profitat de o respingere greșită a oltenilor și l-a învins pe Arlauskis.

La pauză, oltenii au făcut două schimbări. Au intrat Rivaldinho și Istfan în locul Roguljic și Markovic.

Prima ocazie a reprizei secunde aparține oltenilor. Nistor a șutat pe poartă de la 20 de metri dar Pap respinge în lateral. Flavius Stoican face primele două schimbări în minutul 61. Golofca și Florescu au intrat în locul lui Dragu și Ivanov. În minutul 69, Șeroni este aproape de un gol spectaculos în urma unei lovituri libere executate de Florescu după care Alexandru Crețu a trimis mingea cu capul puțin pe lângă poartă.

FC Botoșani a făcut pasul în spate iar oltenii s-au apropiat din ce în ce mai mult de careul lui Pap. Stoican simte pericolul și îi trimite pe teren pe Mihai Roman 1 și Camara în locul lui Mihai Roman II și Mailat.

Oltenii rămân în ofensivă dar nu reușesc să-și creeze mari ocazii la poarta lui Pap iar FC Botoșani învinge cu 1-0 și începe anul cu o victorie.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.ULTIMA ORA