5.6 C
Botoșani
miercuri, 7 decembrie 2022

FC Botoşani – Steaua. Probleme de lot pentru Leo Grozavu. Trei accidentaţi după meciul de la Timişoara

fc botosani - legia varsovia (4)

Leo Grozavu se confruntă cu probleme majore de lot înaintea meciului cu Steaua. Pe lângă jucătorii accidentaţi de mai mult timp, pe listă s-au mai adăugat Andrei Cordoş, Florin Plămadă şi Attila Hadnagy.

În aceste condiţii, misiunea tehnicianului botoşănean se anunţă destul de dificilă deoarece mai are în lot jucători care sunt apţi din punct de vedere medical dar nu sunt apţi din punct de veere fizic.

“Avem probleme în continuare vis-à-vis de accidentaţi. Nu ştiu ce s-a întâmplat în acest an, s-a abătut un blestem asupra noastră. Au fost mulţi jucători nou veniţi, vacanţa a fost foarte scurtă. Pregătirea pe care am încercat să o facem, a fost un pic forţată. Într-un timp scurt a trebuit să fim pregătiţi pentru meciurile oficiale. Cabrera va fi verificat în meciurile oficiale. La fel şi Robertson. E destul de dificil. Mai e nevoie de timp. La momentul acesta încă suferim. Vom încerca la momentul jocului să introducem cel mai bun 11 de care dispunem. Cei care vor intra pe teren trebuie să înţeleagă că este o partidă pe care nu o joci în fiecare săptămână. Sunt jocuri speciale, se joacă cu stadionul plin. Chiar dacă vor fi mulţi stelişti în tribune, atmosfera va fi una de sărbătoare”, a spus Leo Grozavu.

Vestea bună este că vor reveni Batin şi Patache. De asemenea, sunt şanse mari ca în lot să fie incluşi Ngadeu şi Quenten chiar dacă nu sunt nici fizic şi nici medical la capacitatea optimă.

“Quenten şi Ngadeu pot fi soluţii dar vom vedea. Nici ei nu sunt refăcuţi sută la sută. Nici ca potenţial fizic. Vom vedea ce soluţii avem. În contiuare avem jucători accidetaţi, avem jucători care nu sunt într-o formă sportivă foarte bună. Trebuie să găsim soluţii pentru a alcătui un 11 care poate pune problem Stelei şi chiar să câştige”, a adăugat Leo Grozavu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA