22.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

FC Botoşani – Steaua. Leo Grozavu: „Nu mai există valoarea din trecut dar Steaua rămâne Steaua”

fcbotosani-steaua020

FC Botoşani va întâlni sâmbătă seara, de la ora 21.00, pe Steaua Bucureşti. Înaintea acestui meci, Leo Grozavu, antrenorul principal al botoşănenilor, consideră că echipa sa are şanse reale de a obţine trei puncte şi spune că Steaua nu mai este o echipă de speriat aşa cum era în anii precedenţi.

Steaua Bucureşti a jucat ieri seară, pe teren propriu, contra formaţiei Partizan Belgrad, în turul trei al preliminariilor Ligii Campionilor. Elevii lui Rădoi nu au impresionat, reuşind doar un rezultat de egalitate. Mai mult ca sigur, steliştii vor juca în meciul de la Botoşani cu gândul la returul cu Partizan Belgrad.

„Aşteptările mele sunt mari. Vrem să facem o partidă bună, să câştigăm jocul. Să vedem ce putem la final şi nu ce ne dorim. Este adevărat că şi Steaua, ca şi celelalte echipe din fotbalul românesc, trece printr-o perioadă de schimbări. Nu mai există valoarea din trecut dar Steaua rămâne Steaua. Sunt un club cu mare tradiţie în fotbalul românesc, cu potenţial, cu valoare. Pe noi ne intersează să ne facem jocul nostru, să ne impunem. Cred că a venit momentul ca după patru întâlniri în care nu am obţinut succesul, să obţinem mult mai mult. Cred în victorie. Îmi doresc foarte mult dar în final vom vedea ce reuşim. Am încredere în băieţi. Am analizat greşelile pe care le-am făcut. Avem probleme în continuare vis-a-vis de accidentaţi. Este o partidă pe care nu o joci în fiecare săptămână. Chiar dacă vor fi mulţi stelişti în tribună, atmosfera va fi una specială”, a spus Leo Grozavu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA