FC Botoşani – Steaua 0-2. V. Iftime: “Eliminarea lui Gabi Vaşvari este o fază tipică lui Balaj. Tratat naşul exact cum vrea finul. I-a rupt exact degetul”

0
1643

valeriu iftime

Valeriu Iftime este nemulţumit de maniera în care FC Botoşani a pierdut meciul cu Steaua dar şi de eliminarea căpitanului Gabriel Vaşvari. Finanţatorul clubului botoşănean recunoaşte că diferenţa de valoare a fost una mare, Steaua având jucători mult mai valoroşi.

“Dacă aveam şi noi un Stanciu, puteam emite mai multe pretenţii. Am fost şi fricoşi. Nu era atât de important să batem Steaua, era important să facem un joc spectaculos, să vadă oamenii că putem da goluri, că meciul nu e jucat. La 1-0 lumea era deja resemnată. Eliminarea lui Gabi Vaşvari este o fază tipică lui Balaj. Tratat naşul exact cum vrea finul. I-a rupt exact degetul. Nici primul nu a fost galben de galben, a jucat timorat. Eu am declarat înainte de meci că mă tem de Balaj. Balaj ne-a lucrat anul trecut cu Steaua când nu a dat 11 metri la Batin şi Balaj ne-a luat Europa League, la Iaşi. Ce să mai zic. Nu el a influenţat jucul. Am noi am fost mici, timoraţi. Nu avem o valoare certă şi ne trebuie o zi bună ca să ne batem cu Steaua de la egal la egal. Sunt fotbalişti cu valoare. Stanciu este extraordinar de bun”, a declarat Valeriu Iftime care a adăugat:

“Când au intrat cei trei jucători, şi mental au câştigat. Ne-au şi jucat ca la grădiniţă. Am văzut cum lucrează capitaliştii, nu cu cinste şi morală ci cu rezultatul. Ei pleacă acasă cu trei puncte şi sunt mândri. E vorba de spectacol pentru că au venit 8000 de oameni care meritau un gol din partea Botoşaniului şi meritau mai mult suspans. Trebuie să mulţumim oamenilor, să-i felicităm. Trebuie să facem noi mai mult. E o schimbare radicală de atitudine”.