15.4 C
Botoșani
luni, 15 aprilie 2024

FC Botoşani – Steaua 0-2. L. Grozavu: “Noi lucrăm cu disc de opt kilograme iar ei lucrează cu haltere de 40. Asta e diferenţa între Botoşani şi Steaua. Noi dacă facem acelaşi lucru, jucătorii noştri nu se mai prezintă la jocuri”

leo grozavu

Leo Grozavu consideră că la momentul acesta FC Botoşani nu poate emite mari pretenţii contra Stelei deoarece este o diferenţă prea mare de valoare şi de nivel de pregătire. Tehnicianul botoşănean a făcut o comparaţie între cum lucrează jucătorii Stelei şi cum lucrează elevii săi.

“Nu sunt multe de spus. Diferenţa e destul de însemnată. E frumos că vrem dar important este ce reuşim să facem. Aţi văzut şi dumneavoastră, trei schimbări ale Stelei, trei schimbări ale noastre. Asta e diferenţa. Noi avem copii veniţi de la Liga a III-a şi e foarte greu să susţină efortul în momentul de faţă. Vorbeam cu jucătorii de la Steaua şi mi-au spus că se lucrează fantastic de mult fizic. Jucătorii noştri s-au plans că îi omorâm la antrenamente. Noi lucrăm cu disc de opt kilograme iar ei lucrează cu haltere de 40. Asta e diferenţa între Botoşani şi Steaua. Cele 32 de kilograme contează când te prezinţi pe teren. Lui Tănase, la primul antrenament, i-a venit rău. E increbil la ce nivel se lucrează. Noi dacă facem acelaşi lucru, jucătorii noştri nu se mai prezintă la jocuri. Avem jucători de la Liga a III-a, dacă îi punem o halteră de 40 de kilograme în spate, două săptămâni îl întorci pătura. Noi lucrăm cu disc de opt kilograme iar picioarele lor sunt aproape inerte în momentul deplasării”, a declarat Leo Grozavu care s-a arătat nemulţumit că pentru următorul meci nuva putea cont ape Gabi Vaşvari.

“Cea mai mare supărare a mea este că am pierdut un jucător. Mi s-a părut că a atacat şi el destul de imprudent. Nu trebuia să facă acest lucru mai ales că era 0-2. Mi s-a părut că a luat mult prea uşor şi primul cartonaş. În acea zonă nu stăm foarte bine, Cucu e în continuare accidentat. Nu l-am avut nici pe Bordeianu care sunt convins că altfel ar fi putut să facă faţă astăzi. A trebuit să improvizăm. Nu am reuşit mai mult. Diferenţa au făcut-o jucătorii valoroşi. Ca experienţă suntem încă departe de ceea ce înseamnă Steaua”, a adăugat Grozavu.

“Nu prea îmi place să pierd dar câteodată nu prea ai ce face. Eşti pus în faţa faptului împlinit. Când eşti legat de mâini, nu prea a ice să faci. Trebuie să ne pregătim în continuare, să revenim printre muritori, să confruntăm cu echipele cu care putem noi să ne confruntăm. Ne aşteaptă trei jocuri foarte dificile într-o perioadă scurtă de timp. Avem 11-12 jucători şi cu ăştia trebuie să o ducem în continuare. Mergem înainte şi luptăm în continuare. Eu sper ca Botoşaniul să joace mulţi ani în prima ligă şi la un moment dat să se întâmple şi minunea să câştigăm un punct sau puncte contra Stelei. E destul de dificil. Noi în fiecare an schimbăm jucători. Dacă erau Cabrera, Ngadeu, era altceva. Am pregătit doi ani o echipă iar vara asta iar s-au schimbat mulţi jucători, au venit alţii cu un nivel de pregătire mult prea scăzut. Astafei şi cu Roman nu au făcut pregătirea dar am fost nevoiţi să-i introducem în teren. E greu să joci contra Stelei”, a aconchis antrenorul botoşănean.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA