1.8 C
Botoșani
miercuri, 30 noiembrie 2022

FC Botoşani şi CSMS Iaşi se întâlnesc sâmbătă în derbyul Moldovei. Cornel Şfaiţer: „Vrem să demonstrăm că suntem cea ai bună echipă din Moldova”

fcbotosani - rapid (31)

FC Botoşani va întâlni sâmbătă după amiază, de la ora 16.00, pe teren propriu, formaţia CSMS Iaşi într-un meci care se anunţă a fi derbyul Moldovei. După victoria în faţa Ceahlăului, FC Botoşani a scăpat de emoţiile retrogradării dar oficialii clubului şi antrenorii vor un loc mai bun în clasament care aduce mai mulţi bani din dreturile TV.

Unii deja au început să facă speculaţii şi să spună că FC Botoşani va ajuta pe CSMS Iaşi să se salveze de la retrogradare. Oficialii botoşăneni nici nu vor să audă de aşa ceva şi spun că singurul obiectiv în meciul cu CSMS Iaşi este obţinerea celor trei puncte.

„Meciul cu Iaşi va fi extraordinar de greu. Echipa e motivată şi vrem să demonstrăm că suntem cea ai bună echipă din Moldova. Nu ne va fi uşor. Iaşiul este o echipă care a avut rezultate bune în acest retur. Apoi vor veni Craiova, Pndurii şi Viitorul. Vom avea meciuri frumoase în acest final de sezon la Botoşani. important este că echipa are moral şi sperăm să facem spectacol în meciurile de acasă. Vom întâlni echipe care joacă un fotbal plăcut ochiului”, a spus Cornel Şfaiter, preşedintele FC Botoşani.

Foarte motivaţi sunt şi jucătorii botoşăneni. Golgheterul Attila Hadnagy vrea să continue forma bună şi să marcheze cel puţin un gol contra formaţiei CSMS Iaşi.

„Sper să batem. Am văzut meciul Iaşiului cu Braşovul. Meciul se ducea spre un egal, a venit golul foarte frumos a lui Mihalache. A avut şi Braşovul ocazii. Sper să marchez cu Iaşiul. Eu vreau să dau gol în fiecare meci dar nu se poate. Mai şi ratăm. Iaşiul a făcut un retur extraordinar, este revelaţia returului dar şi noi vrem să câştigăm”, a declarat Attila Hadnagy.

La fel de motivat este şi antrenorul Leo Grozavu. În trecut, Grozavu a fost manager sportiv la CSMS Iaşi dar nu s-a despărţit în condiţii prea amiabile de gruparea din Copou. Meciul de sâmbătă reprezintă o şansă pentru tehnicianul botoşănean de a-şi lua revanşa.

„Meciul cu Iaşi îmi doresc să îl câştig. Va fi o partidă disputată, între două echipe vecine, din aceeaşi regiune. Va fi un joc al orgoliilor. Ne dorim şi noi să ne clasăm cât mai sus. Va fi un meci disputat”, a spus Leo Grozavu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA