10.5 C
Botoșani
sâmbătă, 24 februarie 2024

FC Botoşani şi-a stabilit programul de pregătire. Două cantonamente şi opt meciuri amicale

fcbotosani antrenament

Staff-ul tehnic al FC Botoşani a stabilit programul pentru perioada de pregătire. Reunirea lotului este programată pe date de 9 iunie după care va urma vizita medicală şi o săptămână de pregătire în municipiul Botoşani.

În a doua săptămână de pregătire, lotul echipei FC Botoşani va pleca într-un cantonament montan după care va urma un alt stagiu în străinătate.

„În a doua săptămână vom pleca într-un stagiu montan, în ţară. Vom încerca să lucrăm mai mult din punct de vedere fizic. După ce ne întoarcem din cantonamentul montan vom pleca într-un stagiu cu jocuri de pregătire. Vom încerca să mergem într-o ţară unde este o climă bună şi putem să ne pregătim. Probabil vom merge în Austria. Sunt mai multe oferte care au venit pe adresa clubului. Vom căuta raport calitate-preţ”, a spus Leo Grozavu, antrenor principal FC Botoşani.

În cele două stagii de pregătire, FC Botoşani va juca şapte-opt meciuri amicale iar Leo Grozavu spune că îşi doreşte adversari foarte puternici chiar dacă există riscul să piardă toate jocurile.

„Eu sunt adeptul meciurilor de pregătire, în special în perioada de vară. Mi-aş dori să fac un joc la finalul primei sătămâni de pregătire. Din păcate este dificil pentru că nu avem adversari. În stagiul montan vom încerca să facem două jocuri iar în al doilea stagiu vor fi încă cinci jocuri. Eu mi-aş dori adversari mult mai puternici dar trebuie să accepte şi ei. Mie îmi plac jocurile cu adversari puternici pentru că îţi arată unde mai ai de lucrat. În pregătire contează mai puţin rezultatul”, a adăugat tehnicianul botoşănean.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA