17.7 C
Botoșani
vineri, 24 mai 2024

FC Botoşani şi-a stabilit obiectivul pentru meciurile cu Chiajna, Braşov, Ceahlăul şi Iaşi. VEZI câte puncte vrea finanţatorul Valeriu Iftime

fcbotosani-fc brasov (18)

Pentru FC Botoşani urmează o serie de patru partide din care trei se vor disputa pe Municipal şi una în deplasare. Prima este pe teren propriu contra formaţiei Concordia Chiajna, după care va urma deplasarea de la Braşov şi partidele cu Ceahlăul şi CSMS Iaşi, ambele pe Municipalul din Botoşani.

Conducătorii clubului FC Botoşani spun că elevii lui Leo Grozavu nu mai au voie să facă paşi greşiţi şi că trebuie să obţină minim zece puncte în cele patru jocuri.

„În mod normal, în cele patru meciuri trebuie să obţină zece puncte. Ai trei meciuri acasă în care trebuie să obţinem nouă puncte şi unul în deplasare de unde trebuie să ne întoarcem măcar cu un punct. Ăsta trebuie să fie targetul lor. Dacă nu facem aşa, înseamnă că avem o mare problemă. Acum avem 30 de puncte… În plus, este vorba şi de banii din drepturile de televiziune. În sezonul următor vor fi mai mulţi bani din drepturile TV pentru că rămân mai puţine echipe. Diferenţa dintre un loc şi altul în clasament va fi de peste 200.000 de euro. Clasarea pe locul şapte va aduce peste două milioane de euro”, a spus Valeriu Iftime, principalul finanţator al FC Botoşani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA