16.4 C
Botoșani
luni, 20 mai 2024

FC Botoşani şi-a rezolvat problemele din apărare. Unul din cei mai buni fundaşi din Liga I va juca din vară sub comanda lui Leo Grozavu

fc botosani - chiajna (1)

FC Botoşani a încasat în acest sezon numai puţin de 30 de goluri iar multe dintre aceste goluri au fost primite pe nişte greşeli copilăreşte ale portarilor sau ale fundaşilor. Leo Grozavu a încercat să-şi întărească defensiva în iarnă dar nu a reuşit să transfere un fundaş mai bun decât ceea ce avea în lot. Astfel, FC Botoşani a abordat returul cu doar trei fundaşi centrali şi un singur fundaş stânga.

Din vară, problemele par a se sezolva. Fundaşul Florin Plămadă va reveni la Botoşani după două sezoane în care a fost împrumutat. El a fost transferat în vara anului 2013 de la Rapid CFR Suceava dar având şanse mici de a juca la Botoşani, în acea perioadă, a fost lăsat să joace în continuare la Suceava. Apoi a fost împrumutat la Iaşi. La început a avut evoluţii oscilante dar odată cu venirea lui Nicolo Napoli la Iaşi, Florin Plămadă a jucat din ce în ce mai bine şi a devenit un jucător de bază. Împrumutul la CSMS Iaşi va expira la finalul acestui sezon iar Plămadă va reveni în această vară la FC Botoşani.

florin plamada
Florin Plamada Foto GazetaSV

„Plămadă este jucătorul echipei FC Botoşani. Noi l-am dat la Iaşi pentru că nu juca la Botoşani. Din vară, Plămadă este din nou jucătorul echipei FC Botoşani. Îi expiră împrumutul laşi şi va reveni la noi. El poate rămâne la Iaşi doar dacă Iaşul ne dă un preţ bun. Plămadă nu e un jucător de 100.000 de euro. Valorează mulţi bani. Voi vorbi cu Leo şi dacă el îmi spune că are nevoie de Plămadă, îl readucem la Botoşani”, a spus Valeriu Iftime, finanţatorul echipei FC Botoşani.

Florin Plămadă (23 ani) mai este jucătorul echipei FC Botoşani încă trei sezoane, începând din vara acestui an. El este cotat de Transfermarkt.com la 350.000 de euro în momentul de faţă iar cota sa poate creşte ţinând cont că este un jucător tânăr.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES


ULTIMA ORA