-3.8 C
Botoșani
sâmbătă, 9 decembrie 2023

FC Botoșani – Sepsi OSK 1-0. Pas mare către play-off

FC Botoșani obține toate cele trei puncte în primul meci oficial din 2022 și face un pas mare către play-off. Singurul gol al partidei a fost marcat de căpitanul Enriko Papa.

FC Botoșani și Sepsi OSK, echipele cu cele mai multe rezultate de egalitate în acest sezon, s-au întâlnit în penultimul meci al etapei a 22-a. Înaintea partidei, FC Botoșani era pe locul 5 cu 34 de puncte iar Sepsi OSK era pe 10 cu 26 de puncte.

Pentru acest meci, staff-ul FC Botoșani nu s-a putut baza pe câțiva jucători importanți cum ar fi Edy Pap, Dawa, Mateus, Tîrcoveanu, Mihai Roman 1 și Kage, în timp ce Ongenda, Fili și Țigănașu au rămas pe bancă. În schimb, au fost titularizați Mailat și Mihai Roman 2, veniți în această iarnă de la CFR Cluj și respectiv Univ. Craiova.

Prima ocazie a meciului i-a aparținut lui Mihai Roman care a profitat de greșeala lui Tincu, a șutat din interiorul careului dar Niczuly a reușit să prindă mingea. Mailat și Malcolm șutează dar mingea trece pe lângă poarta covăsnenilor. Oaspeții ies la joc, Aganovic șutează pe lângă  poartă după care Golofca îi dă emoții tânărului Mario Contra care prinde în doi timpi. În minutul 41, FC Botoșani reușește deschiderea scorului. Mailat trimite mingea peste apărarea oaspeților, Enriko Papa pleacă din poziție regulamentară și îl învinge pe Niczuly.

Sepsi OSK începe mai bine repriza secundă, are posesia dar nu reușește să se apropie periculos de poarta lui Mario Contra. În minutul, 64 Mailat profită de greșeala lui Dimitrov, șutează la colțul lung dar mingea trece puțin pe lângă poartă. Patru minute mai târziu, Golofca are șansa egalării dar șutează pe lângă poartă. În minutul 73, Golofca ratează încă o mare ocazie de gol după care Florescu scapă pe contraatac, șutează plasat dar mingea lovește bara.

Finalul partidei a aparținut oaspeților dar jucătorii FC Botoșani au făcut un zid în fața tânărul portar Mario Contra și au respins toate mingile aruncate în careu. În prelungiri, Mitrea șutează pe poartă din lovitură liberă dar Contra respinge în corner. Partida se încheie cu scorul de 1-0 iar FC Botoșani face un pas mare către play-off.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA