2.5 C
Botoșani
miercuri, 30 noiembrie 2022

FC Botoșani se alătură campaniei “5000 de zâmbete” VIDEO

Clubul FC Botoșani se va implica într-o campanie caritabilă inițiată de Grupul Civic Botoșani. Din donațiile venite de la botoșăneni, 5000 de copii din mediul rural vor primi câte un cadou înaintea Crăciunului.

Daniel Câșlariu, fondatorul acestui grup civic, a fost prezent astăzi într-o conferință de presă la sediul FC Botoșani și a vorbit despre această campanie.

“Vrem să oferim unor copii din mediul rural, acelor copii pentru care nu a existat niciodată Moș Crăciun, vrem să le oferim câte un pachețel cu dulciuri. Eu am avut curajul să comand cele 5000 de pachețele în ciuda faptului că nu am avut acei bani. Când am început această campanie, mi-am pus speranță mare în oameni. Am început singur acest proiect, au venit lângă mine oameni cu suflet mare. Toate cele 5000 de pachețele au ajuns la Botoșani. Am reușit să fac până acum două plăți și sper să adunăm banii necesari pentru a achita aceste pachețele”, a spus Daniel Câșlariu

La meciul de luni seară dintre FC Botoșani și Viitorul, în tribunele stadionului Municipal vor fi voluntari care vor strânge bani pentru această campanie. Grupul Civic Botoșani nu este la prima acțiune organizată. Până acum au mai fost 14 familii ajutate și au fost refăcute patru case.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA