FC Botoşani s-a salvat MATEMATIC de la retrogradare. Grozavu: „Se puteau face mult mai multe, până să vin eu. Mi-am asumat un risc“

0
529

fc bt - craiova gol fulop (3)

FC Botoşani a scăpat de emoţiile retrogradării după victoria cu 2-1 în faţa formaţiei CSU Craiova. În momentul de faţă, FC Botoşani este pe locul patru în clasamentul play-out-ului, la două puncte de locul doi şi la patru puncte de liderul CSMS Iaşi.

Revenirea lui Leo Grozavu a fost una benefică pentru FC Botoşani. Tehnicianul a reuşit să îmbunătăţească jocul într-un timp foarte scurt iar FC Botoşania redevenit acea echipă care practică un fotbal spectaculos.

„A fost un an special, am plecat, am revenit. Când am revenit, nu îmi stătea în cap decât salvarea de la retrogradare. Poate că sunt subiectiv dar cred că se puteau face mult mai multe, până să vin eu. Mi-am asumat un risc, a fost o mare provocare. Am vrut să demonstrez că această echipă merita să rămână în prima ligă. Dacă nu aş fi fost eu antrenoru şi Doamne fereşte retrogradam. Tot mie mi s-ar fi pus în cârcă retrogradarea. Mă bucur că împreună cu aceşti băieţi minunaţi am reuşit să ne salvăm iar în aceste trei etape să facem mai mult decât am făcut până acum“, a declarat Leo Grozavu.