FC Botoşani s-a depărtat de play-off. L. Grozavu: Jocul cu Gaz Metan era foarte important. Lupta nu este pierdută dar e dificil

0
307

leo-grozavu

Egalul de pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş a redus şansele echipei FC Botoşani de a mai prinde un loc în play-off. La momentul acesta, echipa pregătită de Leo Grozavu este la patru puncte de locul şase iar tehnicianul botoşănean consideră că deja se ştiu cinci echipe care vor juca în pla-off.

“Lupta la play-off nu este pierdută dar e dificil. Dacă ne uităm în partea superioară a clasamentului ce echipe sunt şi cu cine ne luptăm, e destul de greu. Din 12 puncte am acumulat doar două. Ne-am depărtat puţin. Jocul cu Gaz Metan era foarte important din punctul ăsta de vedere. Ne apropiam la trei puncte de ei. Aşa sunt şase puncte, etape tot mai puţine. Şi ei au jocuri dificile. Contează foarte mult ce se întâmplă în etapa următoare. Sunt şi echipele din spatele nostru, Voluntari, Pandurii… Singura echipă care ar mai putea ieşi din play-off ar fi Gaz Metan. Nu văd altă echipă care să iasă din zona de play-off. Sunt echipe pregătite din toate punctele de vedere. Campionatul nostru e ciudat dar măcar cinci-şase echipe găsim cât de cât cu stabilitate”, a declarat Leo Grozavu.