0.6 C
Botoșani
joi, 30 noiembrie 2023

FC Botoşani – Rapid. Leo Grozavu: „Ne dorim să trecem cât mai repede de bariera celor 20 de puncte”

leo grozavu fcbt-u cluj

FC Botoşani va întâlni sâmbătă seara, de la ora 21.00, formaţia Rapid Bucureşti. Eliminaţi din Cupa României de către giuleşteni, roş-alb-albaştrii promit revanşa şi vor să câştige toate cele trei puncte în această partidă.

Pentru meciul cu Rapid, Leo Grozavu nu poate conta pe fundaşul Răzvan Tincu care este suspendat ca urmare a cartonaşului roşu încasat în meciul de la Iaşi. În schimb, va reveni camerunezul Michael Ngadeu. Deşi a lipsit câteva zile de la antrenamente, Ngadeu este într-o formă fizică şi va putea intra din primul minut în meciul cu Rapid.

Deşi FC Botoşani pare favorită, Leo Grozavu se aşteaptă la un meci foarte dificil deoarece giuleştenii nu vor veni la Botoşani pentru a practica un joc foarte ofensiv.

„Este un meci foarte important. Este un joc pe teren propriu şi ne dorim în primul rând să câştigăm pentru suporterii noştri. Ne dorim să trecem cât mai repede de bariera celor 20 de puncte. Este o echipă cu care ne luptăm pentru rămânerea în prima ligă. Avem orgoliul rănit pentru că ne-au scos din cupă. Meciul de campionat nu se compară cu cel de cupă şi mă aştept la o partidă diferită. Ne pregătim în consecinţă şi ne dorim cele trei puncte. Rapidul este o echipă muncitoare. Ţinând cont de starea vremii, va fi o partida de angajament dar noi sperăm să fim la cel mai înalt nivel. Sper ca starea vremii să nu influenţeze publicul. Sperăm să fie cât mai mulţi spectatori pentru că avem nevoie de susţinere”, a spus Leo Grozavu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA