10.5 C
Botoșani
sâmbătă, 24 februarie 2024

FC Botoşani pregăteşte al doilea transfer. Un mijlocaş bazilian va fi înlocuitorul lui Cabrera

fc botosani cantonament gura humorului antrenamente21

Un mijlocaş brazilian este aşteptat să ajungă în zilele următoare, în cantonamentul echipei FC Botoşani din Austria. Potrivit oficialilor botoşăneni, acest mijlocaş brazilian va fi înlocuitorul argentinianului Gonzalo Cabrera.

În momentul de faţă, conducătorii clubului FC Botoşani sunt în negocieri cu mai multe cluburi din Turcia, Germania şi din zona arabă pentru transferul lui Gonzalo Cabrera şi în proporţie de 80% acesta va pleca.

“În locul lui Cabrera va veni un alt jucător. Cabrera nu are cum să nu plece atâta timp cât îi spun unii că îi dau contract de 300.000 de dolari sau de euro pe an. Nu poate să stea la mine. Eu sper să-l vindem pe Cabrera dar deocamdată nu suntem de acord cu ofertele primate. Pe postul lui Cabrera va veni un brazilian care joacă în Europa. Lucrurile sunt discutate şi va veni în Austria. El avea contract până pe 1 iulie, este pregătit, a jucat până acum”, a declarat Valeriu Iftime.

În plus, în cantonamentul din Austria va ajunge şi fundaşul nigerian Ebenezer Kunle Odunlami (26 ani). În cazul în care va confirma, acesta ar putea fi înlocuitorul lui Michael Ngadeu plecat la Slavia Praga.

“Atenţia noastră este către un fundaş central. Am încercat variante româneşti, fotbalişti cu experienţă. Au fost nişte variante şi străinătate şi acest jucător din Africa. Sunt foarte multe cluburi care nu au bani şi vor da drumul fotbaliştilor. Sunt absolut convins că vom găsit un fundaş central care să joace cel puţin la nivelul lui Ngadeu”, a mai afirmat Valeriu Iftime.

În al doilea stagiu de pregătire Leo Grozavu va mai testa un fundaş şi un mijlocaş polonez plus un fundaş român. Până în momentul de faţă, FC Botoşani a realizat un singur transfer. Este vorba de atacantul Andrei Herghelegiu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA