FC Botoşani – Poli Timişoara. N. Muşat: “Nu ne gândim la spectacol. Este suficient 1-0 şi trei puncte”

0
811

fc-botosani-musat-grozavu-miron

După trei meciuri consecutive fără victorie, jucătorii echipei FC Botoşani sunt obligaţi să obţină toate cele trei puncte în partida de luni, contra formaţiei ACS Poli Timişoara.

Fundaşul stânga Nicolae Muşat spune că s-ar mulţumit cu o victorie la limită contra bănăţenilor şi nu se gândeşte la spectacol.

„Nu ne gândim la spectacol. Cred că este suficient să avem 1-0 şi trei puncte. Nu trebuie neapărat spectacol. Dacă va veni şi spectacolul este mai mult decât un bonus. Important este să câştigăm şi să ne menţinem poziţia în clasament sau chiar să urcăm pe podium. Nu avem frică de Timişoara cum nu am avut de niciun adversar până acum. Îi respectăm şi atât. Cred că sunt cea mai în formă echipă a campionatului. Au patru meciuri consecutive câştigate, trei în campionat şi unul în cupă. Trebuie trataţi cu maximă seriozitate şi atenţie. Frică, în niciun caz. Anul trecut i-am prins deja resemnaţi, anul acesta în tur la fel, i-am prins bine şi am obţinut rezultate foarte bune. Acum va fi altceva. Noi sperăm să fim naşii lor în continuare, să-i tot botezăm. Sperăm să câştigăm luni şi să o luăm de la capăt, să avem un parcurs cât mai bun şi să rămânem în continuare aceeaşi”, a declarat Nicolae Muşat.

La cele trei puncte puse în joc în meciul de luni seară se gândeşte şi fundaşul George Miron. Acesta recunoaşte că nu a avut evoluţii foarte bune în ultima perioadă dar speră ca în ultimele meciuri din acest an să îşi ajute mai mult echipa.

„Toate meciurile sunt dificile dar cred că atuul nostru în acest meci va fi propriul teren şi faptul că avem publicul de partea noastră. Evoluţiile mele nu au fost chiar constante, dar în ultimul timp mi-am revenit şi sper să cresc în continuare. Nu mă gândesc încă la prima reprezentativă. E mult spus. Ca să ajungi la naţionala mare trebuie să faci 10 meciuri perfecte. Eu vreau să-mi ajut cât mai mult echipa de club şi să o fac cât mai bine”, a adăugat George Miron.