24.6 C
Botoșani
duminică, 14 aprilie 2024

FC Botoșani – Poli Iași. Leo Grozavu: “Îmi doresc un arbitraj echidistant. Sunt foarte importante punctele”

FC Botoșani și Poli Iași se vor întâlni sâmbătă după amiază, de la ora 15.45, pe Municipal, într-un meci foarte important pentru ambele echipe. După prima etapă a play-out-ului, FC Botoșani este pe ultimul loc cu 11 puncte în timp ce Poli Iași este pe locul 6 cu 17 puncte.

Leo Grozavu, antrenorul formației Poli Iași, nu a uitat înfrângerea de pe Municipal, de la începutul lunii februarie și a spus că își dorește un arbitraj echidistant.

“Ne aflăm în fața unei partide de play-out, importantă. Am avut două săptămâni la dispoziție să pregătim acest joc. Sper că jucătorii pe care i-am avut la dispoziție să fi înțeles foarte bine momentul. Au fost două săptămâni bune, cu concentrare, cu implicare. Ne dorim să fi învățat din greșelile trecutului, de la ultima partidă de la Botoșani, pe care și în momentul de față consider că nu trebuia să o pierdem. Fotbalul te pedepsește când ești mai puțin atent sau concentrat. Am avut jocul la dispoziție, am dominat jocul, ne-am impus în multe momente. Au fost câteva nesincronizări care până la urmă fac diferența. Îmi doresc un arbitraj echidistant. Sper să avem parte de un asemenea arbitraj pentru că în ultima perioadă au fost probleme. Știm că există ambiții personale, mai ales că se joacă pe o miză important. De aceea, mi-aș dori să nu se facă diferența în altă parte decât pe terenul de joc”, a spus Leo Grozavu la conferința de presă.

“În momentul de față e un meci foarte important pentru zona inferioară a clasamentului. Nu e derby. Derby-urile sunt în partea de sus a clasamentului. Când joci la retrogradare, e mai puțin folosită această sitagmă. E un meci important, există ambiții între Iași și Botoșani. Am fost pe banca Botoșaniului împotriva Iașului, acum sunt pe banca Iașului împotriva Botoșaniului. După partida pierdută la Galați, suntem obligați să tratăm orice joc cu maximă seriozitate. Orice punct înseamnă liniște. Sunt foarte importante punctele”, a adăugat Leo Grozavu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA