20.6 C
Botoșani
luni, 15 aprilie 2024

FC Botoșani – Poli Iași. Cornel Șfaițer: “Va fi un meci de luptă. Eu îmi doresc să rămânem toate echipele din Moldova în prima ligă”

Președintele clubului Poli Iași se așteaptă la un meci de luptă și consideră că diferența va fi făcută de inspirația jucătorilor și a antrenorilor. Partida dintre FC Botoșani și Poli Iași este programată să se dispute mâine, de la 15.45, pe stadionul Municipal.

“Îmi doream să ne întâlnim în alt moment, nu în lupta asta pentru supraviețuire. Dacă învingeam la Galați, jucam cu Botoșani în ultima etapă. Va fi un meci de luptă, ambele echipe vor da totul la acest joc. Încă sunt destule etape dar e clar că va fi un meci de mare importanță. Inspirația, norocul, vor face diferența. S-a demonstrat că oricine poate să bată pe oricine. În ultima perioadă, FC Botoșani a arătat destul de bine. Sunt sigur că va fi un număr mare de spectatori pentru că e un derby al suferinței. Eu îmi doresc să rămânem toate echipele din Moldova în prima ligă”, a spus Cornel Șfaițer.

Președintele clubului Poli Iașui consideră că doar Univ. Cluj, Hermannstadt și UTA nu au emoții în ceea ce privește retrogradarea.

“Trei echipe din play-out sunt lipsite de griji. Toate celelalte ne batem acolo pentru rămânerea în prima liga”, a mai precizat Cornel Șfaițer.

După prima etapă a play-out-ului, Poli Iași este pe locul 6 cu 17 puncte, la un punct de baraj și trei puncte de retrogradare. De partea cealaltă, FC Botoșani este pe ultimul loc cu doar 11 puncte.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA