33.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Leo Grozavu: „Nu mă mulţumeşte rezultatul. Suntem sătui de analişti din ăştia care îşi dau cu părerea prin studioul de televiziune”

leo grozavu

Antrenorul principal al FC Botoşani a aruncat bomba la finalul partidei cu Pandurii Tg. Jiu. Leo Grozavu a spus că Mihai Răduţ nu avea drept de joc în partida de astăzi deoarece în precedentul joc a încasat al şaptelea cartonaş galben.

„Nu mă mulţumeşte rezultatul. Am avut ocazii mai clare şi trebuia să câştigăm. Vreau să felicit Pandurii pentru punctul obţinut dar cred că meritam să câştigăm astăzi. Panduri este o echipă experimentată, cu jucători cu calitate. noi am reuşit să-i punem în multe momente sub presiune. Din câte am observat, golul Pandurilor a fost dintr-o poziţie de ofsaid. După statistica noastră Răduţ apare cu şapte galbene. E posibil să ne înşelăm. Avea şase galbene şi în meciul trecut a încasat al şaptelea cartonaş. Noi ne doream să câştigăm pe teren ca să nu fie nevoie de o decizie la masa verde”, a spus Leo Grozavu.

În direct la un post de televiziune, Leo Grozavu a fost criticat de către Daniel Stanciu pentru disputa pe care a avut-o la pauza meciului cu oficialii de la Pandurii. Antrenorul botoşănean a fost întrebat dacă a sărit la bătaie şi la Daniel Stanciu iar acesta a răspuns într-un mod ironic.

„La el nu, dar urmează. Ce să-i spun lui Daniel Stanciu? A jucat fotbal undeva Daniel Stanciu ca să ne dea nouă lecţii? Suntem sătui de analişti din ăştia care îşi dau cu părerea prin studioul de televiziune. Când o să facă şi el ceva în fotbalul românesc, atunci să mai vorbească. La pauză, a fost un jucător de la Pandurii care a protestat la asistent, asistentul l-a lovit cu steagul peste mână, eu l-am împins puţin, el m-a împins. Nu a fost nimic”, a spus Grozavu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA