20.6 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

FC Botoşani – Petrolul. Leo Grozavu: „Vom încerca să jucăm fotbal. Nu avem în componenţă jucători care să se apere”

fc botosani fulop, grozavu, vasvari

FC Botoşani va întâlni vineri seară, de la ora 20.30, formaţia Petrolul Ploieşti. Meciul se anunţă unul dificil chiar dacă Petrolul Ploieşti trece printr-o perioadă dificilă, este în insolvenţă şi a pierdut în această iarnă câţiva jucători de bază.

„Ne dorim să obţinem victoria dar rămâne de văzut dacă o putem obţine. Întâlnim o echipă foarte bună, cu un lot valoros şi un antrenor foarte bun. Cu siguranţă, ne va aştepta o partidă dificilă. Înaintea meciului se fac tot felul de calcule, dar la final doar ceea ce fac jucătorii pe teren contează.

După cum îl cunosc pe Mircea Rednic, indiferent de problemele clubului îşi va motiva jucătorii la victorie. Au foarte mulţi jucători străini. Au mai făcut un transfer de ultimă oră. Sunt o echip bună. Îi tratăm cu tot respectul dar atât”, a spus Leo Grozavu

Tehnicianul botoşănean intenţionează să facă schimbări în primul 11 comparativ cu meciul de la Mediaş. În schimb, el va adopta acelaşi sistem de joc cu trei fotbalişti de profil ofensiv.

„E posibil că apară schimbări. Încerc să facem cel mai competitiv 11. Forma sportivă te scoate din echipă dar mai sunt şi alţi factori. Indiferent de adversar încercăm să jucăm fotbal şi să producem spectacol. Vom încerca să jucăm fotbal. Nu avem în componenţă jucători care să se apere. Suntem o echipă care ştim să atacăm”, a adăugat antrenorul botoşănean.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA