FC Botoşani – Pandurii. Veşti bune pentru Grozavu. Anton nu a făcut deplasarea iar Răduţ şi Mihai Roman sunt incerţi

0
382

pandurii, mihai radut

FC Botoşani va întâlni mâine după amiază, începând cu ora 18.30, pe teren propriu, formaţia Padurii Tg. Jiu. Gorjenii se confruntă cu câteva probleme importante de lot înaintea confruntării cu FC Botoşani.

„Mihai Răduț are în continuare probleme, nu este la 100% din potențial și să vedem cum va fi la ora jocului, dacă ne putem baza sau nu pe el, Mingote are și el ceva probleme și în aceste zile vom avea mai multe răspunsuri”.

Absent din lot la meciul cu CFR Cluj, Anton rămâne în aceeași postură și acum: „Anton nu face parte din lot și e chestiune de zile până se realizează transferul”. În ceea ce-l privește pe Mihai Roman, el este cu echipa și ar putea fi din nou titular: „La el lucrurile nu sunt așa avansate, știm că au fost discuții, s-a vorbit concret, dar încă nu există o ofertă clară, scrisă, pentru el, iar până va exista el este în lot și se pregătește în continuare cu echipa. Depinde și de el cum va fi din punct de vedere mental. Eu discut și cu el, dar și cu toți jucătorii, încerc să le transmit încredere să le dau personalitate, să fie echilibrați în ceea ce gândesc, dar depinde de fiecare în parte. Vom vedea în ce stare va fi Mihai Roman la ora jocului”, a mai declarat Edi Iordănescu pentru Gorjeanul.ro.