19.3 C
Botoșani
miercuri, 10 august 2022

FC Botoşani – Pandurii 3-1. Flavius Stoican: Rezultatul este echitabil

flavius stoican

FC Botoşani s-a impus cu scorul de 3-1 în faţa formaţiei Pandurii Tg Jiu, o formaţie care şi-a schimbat în totalitate lotul de jucători, în această iarnă. Din cauza problemelor financiare, aproape toţi jucătorii au plecat iar în locul lor au venit nişte jucători tineri din ligile inferioare.

La finalul partidei de la Botoşani, Flavius Stoican, antrenorul gorjenilor, a declarat că victoria formaţiei lui Leo Grozavu a fost una meritată.

“Felicit echipa gazdă pentru victorie. Au fost momente şi moment în acest meci. Ne-am creat şi noi câteva situaţii de a marca. Au avut şi ei. Ei au profit la maxim de situaţiile create şi cred eu că rezultatul este echitabil. Am întâlnit o echipă care astăzi a practicat un fotbal bun, la care vrem să ajungem şi noi. În multe momente ale jocului, ne-am creat şi noi situaţii. O partidă frumoasă, trebuie să învăţăm din greşelile pe care le facem şi să nu le mai repetăm. Am jucat cu gândul să facem un rezultat surpriză astăzi chiar dacă Botoşaniul era favorită, chiar dacă a venit după partide bune în care a reuşit să câştige în faţa unor formaţii care sunt în play-off. În anumite momente ne-am ridicat la pretenţiile Ligii I dar mai sunt multe de pus la punct”, a declarat Flavius Stoican.

Pentru Pandurii urmează meciul cu Dinamo, un meci în care bucureştenii sunt condamnaţi să câştige pentru a ajunge în play-off. Fost jucător şi antrenor la Dinamo, Flavius Stoican vrea să obţină cel puţin un punct în acest meci.

“Dinamo pleacă favorită, au un lot bun. Noi trebuie să jucăm fotbal şi să fim o echipă care nu ne sperie numele celor de la Dinamo, să nu intrăm precipitaţi şi să jucăm un fotbal plăcut. Sper să fie o partidă frumoasă. Nu mă mai gândesc la ce a fost în trecut. Am o abiţie să cred că se poate şi cu o echipă fără nume, fără jucători cu experienţă, să faci faţă unui asemenea meci. Sigur Dinamo o să aibă o presiune mai mare iar noi trebuie să profităm. Nu avem absolute nimic de pierdut”, a mai precizat Stoican.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA