-2.5 C
Botoșani
luni, 4 decembrie 2023

FC Botoşani – Oţelul 3-1: MAI TARI CA OŢELUL

fcbt-otelul4

FC Botoşani –Oţelul Galaţi era un meci a cărui miză era mult mai mare pentru oaspeţi. Aflaţi pe locurile retrogradabile, gălăţenii aveau mare nevoie de cele trei puncte din partida de la Botoşani.

Surprizător, Oţelul a început timid partida şi prima şansă de gol a aparţinut gazdelor. În minutul 6, Vaşvari şutează de la 30 de metri dar Goicoechea respinge în corner. Gălăţenii ies mai mult la joc dar acţiunile lor previzibile sunt rezolvate de defensiva botoşăneană. În minutul 13, FC Botoşani are o nouă şansă de a marca dar Hadnagy trimite în bara transversală din marginea careului. Prima ocazie a Oţelului a fost în minutul 18 dar Mişelăricu reia peste poartă din interiorul careului. Trei minute mai târziu, Fulop este faultat în careu iar Sebastian Colţescu arată punctul cu var. Gabriel Vaşvari transformă penaltyul iar FC Botoşani reuşea să deschidă scorul. Oţelul a revenit în joc şi a avut câteva minute de dominare dar finalul a aparţinut botoşănenilor. În minutul 38. Fulop scapă singur ci Goicoechea, îl driblează pe acesta dar ratează incredibil. În minutul 43 acelaşi Fulop este agăţat în careu de Mişelăricu iar Colţescu arată din nou punctul cu var. Vaşvari execută impecabil şi FC Botoşani avea să-şi majoreze avantajul. Oapeţii puteau marca în ultimul minut al primei reprize dar Astafei şutează în Lazăr. În minutul 90, Astafei scapă singur cu Lazar şi marchează cu un şut la colţul lung.
FC Botoşani începe bine partea secundă şi în minutul 56 Fulop a marcat pentru 3-0. Stoikov îi pasează lui Fulop iar acesta nu mai ratează. În minutul 58 Oţelul are o şansă mare de a reveni în joc. Tudorie scapă singur cu Lazar dar portarul botoşănean respinge cu piciorul. Gălăţenii s-au trezit abia din minutul 70 dar Tudorie şi Popescu nu reuşesc să marcheze în poarta lui Lazar.

În urma acestei victorii, FC Botoşani a acumulat 41 de puncte şi a scăpat de orice emoţie în privinţa retrogradării. În schimb, Oţelul a intrat serios în hora retrogradării.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

512 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA