23.9 C
Botoșani
marți, 25 iunie 2024

FC Botoşani organizează tombola „Fii suporter bun… Ia Loganul de Craciun!”

fcbotosani-steaua (2)

Clubul FC Botoşani va organiza o tombolă, marele premiu fiind un autoturism Dacia Logan. La tombolă pot participa suporterii care au abonamente precum şi cei care vor cumpăra bilete la meciurile cu FC Voluntari, Petrolul Ploieşti, CFR 1907 Cluj şi Concordia Chiajna. Cei care şi-au cumpărat bilete la precedentele meciuri din acest sezon, nu vor putea participa la tombolă.

„În preajma sărbătorilor de Crăciun, FC Botoşani doreşte să-şi arate preţuirea faţă de suporteri. În perioada 23 noiembrie- 18 decembrie va avea loc tombola „Fii suporter bun… Ia Loganul de Craciun!”, organizată special pentru fanii fideli ai FC Botoşani. Pentru aceştia va fi pus în joc un autoturism Dacia Logan care va fi atribuit prin tragere la sorţi pe 19 decembrie la ora 14:00 la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiu.

În cursă pentru marele premiu vor intra abonamentele, posesorii acestora urmând să-şi ridice tichetele de participare de la sediul Asociaţiei Fotbal Club Botoşani  aflat pe str. Calea Naţională 44B, în incinta Stadionului „Municipal” dar şi biletele achiziţionate de orice persoană peste18 ani pentru meciurile pe care FC Botoşani le va disputa acasă în etapele XVIII, XX, XXII şi XXIII, contra FC Voluntari, Petrolul Ploieşti, CFR 1907 Cluj şi Concordia Chiajna, preţul unui tichet la oricare dintre aceste meciuri fiind de 20 de lei, atât la peluze cât şi la tribune.

Participarea la tombolă se face prin completarea informaţiilor din câmpurile (spaţiile libere) din talonul de tombolă pe care clientul l-a primit de la operatorul de la casa de bilete şi prin depunerea acestuia într-una dintre urnele special amenajate la porţile de acces în Stadionul Municipal”, se precizează în comunicatul emis de conducerea FC Botoşani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA