20.6 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

FC Botoşani nu va ajuta pe CSMS Iaşi să se salveze de la retrogradare. Cornel Şfaiţer: „Sunt discuţii care nu au nicio treabă cu fotbalul. FC Botoşani nu va fi implicată în meciuri trucate”

cornelsfaiter6ian

Preşedintele clubului FC Botoşani a infirmat zvonurile referitoare la faptul că roş-alb-albaştrii îi vor ajuta pe ieşeni să se salveze de la retrogradare. Oficialul botoşănean susţine că toate meciurile se vor juca în teren şi că nu îi va cere niciodată antrenorului să ajute o anumită echipă.

Cornel Şfaiţer susţine că astfel de zvonuri au apărut şi înaintea meciurilor cu Dinamo iar în acest sezon, FC Botoşani a obţinut patru puncte în meciurile contra „câinilor roşii”.

„Sunt discuţii care nu au nicio treabă cu fotbalul. Noi am dorit să învingem şi în partida de la Iaşi, am făcut un joc modest şi am obţinut doar un punct. Discuţii de genul acesta au fost şi vor fi în continuare. Aşa s-a spus şi înaintea meciurilor cu Dinamo şi am luat patru puncte din şase. FC Botoşani nu va fi implicată în meciuri trucate. Până acum nimeni nu poate să mă arate pe mine cu degetul sau pe Valeriu Iftime ori pe jucători. Leo Grozavu vrea să câştige fiecare meci, chiar dacă este amical. Şi când jucăm între noi, el nu concepe să piardă. Nici nu putem discuta despre asemenea lucruri când vorbim de FC Botoşani. Nu ştiu ce fac alte cluburi. Noi am tratat corect competiţia. Iaşiul oricum este salvată de la retrogradare. Mie îmi pare rău de Ceahlăul şi Oţelul. Ne-ar fi avantajat pentru că aveam deplasări mai scurte”, a declarat Cornel Şfaiţer.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA