20.1 C
Botoșani
joi, 25 iulie 2024

FC Botoşani nu are buget pentru achiziţia de jucători. „Sunt şi jucători liberi de contract”

valeriu iftime

Oficialii clubului FC Botoşani vor să aducă patru-cinci jucători în această iarnă care să-i înlocuiască pe cei care deja au plecat dar spun că nu au un buget pentru transferuri. Toţi cei care vor veni vor fi jucători liberi de contract.

Valeriu Iftime, finanţatorul FC Botoşani, susţine că a avut discuţii cu antrenorul Cristi Pustai şi cu preşedintele Cornel Şfaiţer urmând ca aceştia să negocieze cu jucătorii care vor veni în această iarnă.

„Există discuţii, s-au făcut nişte demersuri. O să am o discuţie cu Cristi Pustai şi Cornel Şfaiţer. Am stabilit locurile unde vrem să plombăm. Avem nevoie de un fundaş central şi un mijlocaş ofensiv. Mai trebuie să găsim soluţii în benzi. Avem trei jucători şi mai vrem încă doi. De asemenea, e posibil să mai aducem un vârf de atac”, a spus Valeriu Iftime.

În momentul de faţă, clubul FC Botoşani nu are bani pentru a transfera jucători de la alte echipe şi din acest motiv va căuta fotbalişti liberi de contract. În acelaşi timp, nici salariile pe care le oferi nu vor fi foarte mari.

„Nu trebuie buget de transferuri. Cu 20.000 de euro poţi aduce jucători buni. Sunt şi jucători liberi de contract. Este clar că trebuie să aranjăm salariile. Salariile actuale sunt pentru locul şapte. Dacă suntem mai jos de locul şapte, trebuie să discut cu fotbaliştii doarece nu am cum să-i plătesc. Eu am calculele făcute pentru fiecare loc în clasament, până la locul 11. Dacă sunt pe 11 sau 12, nu pot plăti aceste salarii. Trei locuri în clasament înseamnă aproape 600.000 de euro. Mai mult nu pot să dau nici eu de la Elsaco”, a mai precizat finanţatorul FC Botoşani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA