23.5 C
Botoșani
sâmbătă, 13 august 2022

FC Botoșani – Juventus. Costel Enache: „Nu avem obiectiv de a ne lua o revanșă. Nu ei sunt vinovați”

Juventus București, echipa care a încurcat pe FC Botoșani în lupta pentru play-off, revine pe Municipal pentru primul meci oficial din play-out. Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani, spune că nu are o revanșă de luat dar vrea să înceapă play-out-ul cu o victorie.
FC Botoșani începe play-out-ul de pe primul loc, cu 20 de puncte. Juventus este pe ultimul loc, cu doar 6 puncte. Echipa pregătită de Costel Enache are obiectiv păstrarea locului șapte în timp ce bucureștenii speră să e salveze de la retrogradare.

„Cei de la Juventus au jucat pentru ei. Nu cred că au avut ambiția de a ne lăsa pe noi într-o zonă mai de mijloc. Nu ei sunt vinovați pentru ce s-a întâmplat. Noi nu am avut eficiență la finalizare. Chiar zilele acestea am revăzut meciul cu Juventus. Nu am multe de reproșat jucătorilor, au încercat, s-au luptat. Nu avem obiectiv de a ne lua o revanșă sau de a căuta pe alții vinovați pentru greșelile noaste. Trebuie să învățăm din ce am greșit și să nu repetăm. Putem face alte greșeli dar nu aceleași”, a spus antrenorul Costel Enache.

În momentul de față, jucătorii echipei FC Botoșani nu mai au presiunea rezultatelor iar jocul echipei s-ar putea schimba în bine. Antrenorul Costel Enache speră ca elevii săi să fie motivați și în play-out.

„Nu cred că o să vedem diferențe foarte mari, spectaculoase. Poate nu mai e o presiune foarte mare dar în același timp, aveam și o motivație foarte bună. Nu știu dacă acum, jucătorii găsesc din locul șapte o motivație la fel de bună ca play-off-ul. Și eu trebuie să mă întreb dacă este același lucru. E clar că oiectivul play-off ne-a ocupat mintea în totalitate. Golul rămas trebuie umplut cu ceva”, a afirmat Costel Enache. Tehnicianul botoșănean nu va putea miza în meciul de vineri pe Andrei Dumitraș și pe Tiberiu Serediuc.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA