23.5 C
Botoșani
sâmbătă, 13 august 2022

FC Botoșani – Juventus 0-0 LIVE – FOTBAL DE JUDEȚ LA 20 DE LEI BILETUL – GALERIE FOTO

FC Botoșani a început play-out-ul, pe teren propriu, contra formației Juventus București, lanterna roșie a Ligii 1. Cele două echipe s-au mai întâlnit la începutul lunii februarie, meciul atunci s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, iar FC Botoșani a pierdut două puncte și a ratat play-off-ul.

FC Botoșani a început play-out-ul de pe prima poziție cu 20 de puncte în timp ce Juventus este pe ultimul loc cu doar 6 puncte. După clasament, elevii lui Enache erau favoriți înaintea meciului dar ei au fost favoriți și în urmă cu o lună când au remizat pe teren propriu cu Juventus, scor 0-0.

Enache a început partida cu Juventus, cu gândul la meciul de marți, din Cupa României, împotriva celor de la Poli Iași. A făcut câteva schimbări în primul 11 pentru a nu risca eventuale accidentări.

FC Botoșani a pus stăpânire pe mijlocul terenului dar în primele 10 minute nu și-a creat nicio ocazie de gol. Meciul este unul de Liga a 2-a, cu o echipă FC Botoșani incapabilă să-și creeze ocazii și cu Juventus care se mulțumește cu un rezultat de egalitate.

Prima șansă de gol a meciului a fost în minutul 23. A fost o centrare de pe stânga, Roman a reluat cu capul dar mingea a trecut pe lângă poarta lui Drăghia. Patru minute mai târziu, Axente șutează din interiorul careului dar Drăghia respinge în corner. Chitoșcă execută cornerul, Plămadă reia cu capul iar portarul oaspeților respinge peste poartă.

Chitoșcă se accidentează pe finalul primei reprize și este înlocuit cu Golofca. Chitoșcă a fost transportat la spital cu ambulanța.

După 45 de minute, scorul este egal dar meciul este sub nivelul Ligii 1. Ambele formații au evoluat foarte slab iar scorul reflectă ceea ce s-a întâmplat pe teren.

La pauză, Enache face a doua schimbare. Axente a rămas la vestiare iar în locul lui a intrat Golubovic. Prima ocazie a reprizei secunde vine în minutul 47. Mușat execută bine o lovitură liberă de la 20 de metri dar Drăghia respinge. În minutul 54, Roman centrează pe 6 metri, Golofca reia cu capul, Drăghia respinge în față dar Golubovic nu reușește să reia pe poartă. Trei minute mai târziu, M. Constantinescu scapă spre poartă după o gafă a defensivei botoșănene dar Cobrea ajunge înainte la minge.

În minutul 72, Golofca ratează incredibil din 3 metri, cu poarta goală. Imediat după ratare, spectatorii au început să-l apostrofeze pe jucătorul împrumutat de FC SB la Botoșani.

Enache îl scoate pe Plămadă și îl introduce pe Rodriguez iar din tribună se aude: „Mai bagi un mort!”. Rodriguez se face de râs încă din primul minut iar spectatorii reacționează. În minutul 83, oaspeții puteau marca prin Vasile Gheorghe dar Cobrea își salvează echipa.  Un minut mai târziu, Golofca șutează din marginea careului dar mingea lovește bara.

Finalul jocului aparține botoșănenilor iar în minutul 89, Roman ratează și el incredibil. În prelungiri, oaspeții au tras de timp și au reușit să plece de pe Municipal cu un punct.

………

  • Interes scăzut pentru meciul cu Juventus. Dezamăgirea ratării play-off-ului și prețul destul de mare al biletelor (20 lei) i-a făcut pe unii suporteri să urmărească meciul la televizor. Aproape 1000 de oameni au venit să urmărească acest meci

FC Botoșani: Cobrea – Ungurușan, Miron, Plămadă (80 Rodrigues), Mușat – Tincu, Cucu – Roman, Moruțan, Chitoșcă (41 Golofca) – Axente (46 Golubovic)

  • Rezerve: Pap, Burcă, Acsinte, Rodriguez, Oaidă, Golofca, Golubovic

Juventus: Drăghia – Kardes, Leca, Walace, D. Popescu (58 Florin Ștefan) – V. Gheorghe, Koffi, Băjenaru – Drăghici, M. Constantinescu (70 Elek), Ciobanu (61 Nicoară)

  • Rezerve: Gavrilaș, Elek, Ciolacu, C. Petre, Ene, Fl. Ștefan, Nicoară

Arbitri: Radu Petrescu (București) – Daniel Mitruți (Dolj), Alexandru Vodă (Alba)

  • Observatori: Liviu Ciubotariu, Marian Petrache

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA